Αμφίβολος ο Χάρις, πρόβλημα και με τον Νταλό στoν Aρη

Αμφίβολος ο Χάρις, πρόβλημα και με τον Νταλό στoν Aρη
Photo Credits: INTIME

Με δύο πολύ σημαντικές απουσίες είναι πιθανό να παραταχθεί ο Αρης σήμερα (17:30) κόντρα στην ΑΕΚ.  Ο Ραμόν Χάρις δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Παρασκευή και έτσι η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τη «Βασίλισσα» κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Αγγέλου είχε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής καθώς ο Μπορίς Νταλό αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο και προπονήθηκε ατομικά, ωστόσο αναμένεται να δώσει το παρών στην αναμέτρηση.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει: «Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ramon Harris στο αυριανό (08/12, 17:30, ΕΡΤ2) παιχνίδι με την ΑΕΚ στο «Nick Galis Hall», για την 8η αγωνιστική της Betshop Basket League.

Ο Αμερικανός forward δεν κατάφερε ούτε σήμερα (07/12) να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση στη γάμπα (γαστροκνήμιο) του δεξιού του ποδιού. Ο Harris ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Ο Boris Dallo αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και γυμνάστηκε κι αυτός μόνος του, ενώ έκανε και θεραπεία. Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με μια απογευματινή προπόνηση, με τον Βαγγέλη Αγγέλου να μην αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση του αυριανού αντιπάλου με τη χρήση video».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X