Εξαντλούνται τα εισιτήρια για το Μπενφίκα-ΑΕΚ

Εξαντλούνται τα εισιτήρια για το Μπενφίκα-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 12 Δεκεμβρίου, η ΑΕΚ δίνει την τελευταία της… παράσταση στο Champions League, αντιμετωπίζοντας στην Λισαβόνα την Μπενφίκα, με τον κόσμο να δίνει και πάλι το «παρών» παρά τους μηδέν βαθμούς που έχει η Ένωση στη διοργάνωση.

Η ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων του εκτός έδρας αγώνα με τους «Αετούς» ολοκληρώθηκε με συνολική πώληση 948 εισιτηρίων. Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι της ομάδας θέλουν να προμηθευτούν τα λίγα «μαγικά χαρτάκια» που έχουν απομείνει, η διάθεση συνεχίζεται κανονικά στο τμήμα εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ κάτω από τα VIP, πλην της Τετάρτης που θα είναι κλειστό λόγω του αγώνα του Παναθηναϊκού.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με ανακοίνωση της θα ενημερώσει τους φιλάθλους της, οι οποίοι έχουν κλείσει τα εισιτήρια τους ηλεκτρονικά, για τον τόπο και τρόπο παραλαβής τους στη Λισαβόνα, καθώς αυτή τη φορά δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εκδοτηρίου στο γήπεδο. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X