ΑΕΚ παίξε τα... ρέστα σου! (19:55)

ΑΕΚ παίξε τα... ρέστα σου! (19:55)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κλίμα στην ΑΕΚ δεν είναι καλό. Η ατμόσφαιρα… μυρίζει παράξενα. Οι αποφάσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη μετά το βατερλό στο Αγρίνιο να τελειώσει με Σιμόες, Μπακασέτα και Λαμπρόπουλο λόγω των συμβολαίων, έφεραν στην ΑΕΚ κλυδωνισμούς.

Και όλα αυτά με την ΑΕΚ απόψε (19:55, CosmpoteSport2) να αντιμετωπίζει τον Αγιαξ στο ΟΑΚΑ μπροστά σε περίπου 30.000 οπαδούς της στο τελευταίο της… ζάρι για κάτι καλό στον όμιλο του Champions League. Αν κερδίσει ελπίζει ακόμη για να παίξει τα… ρέστα της στην τελευταία αγωνιστική με την Μπενφίκα στην Πορτογαλία. Αν χάσει για 5ο ματς, τελείωσε…

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα διαφοροποιήσει αρκετά πράγματα σε σχέση με το ματς του Αγρινίου. Οι Γαλανόπουλος, Τσιγκρίνσκι και Μπογέ επιστρέφουν δεδομένα στην ενδεκάδα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλα νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα. Και επίσης απόψε ντεμπουτάρει σε ματς ομίλου ο Λιβάγια μετά την τιμωρία του.

Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να παραταχθούν με σχηματισμό 4-4-1-1, έχοντας τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Χουλτ, στο κέντρο τους Άλεφ, Γαλανόπουλο, στα άκρα τους Μπογέ, Μάνταλο και στην επίθεση τους Λιβάγια, Πόνσε. Χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα να πάρει φανέλα βασικού και κάποιος εκ των Γκάλο, Κλωναρίδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X