Απίστευτη αποκάλυψη για το συμβόλαιο του Αλμέιδα στην Μπεσίκτας!

Σαν ..βασιλιάς πρέπει να ένιωθε στην Μπεσίκτας ο Ούγκο Αλμέιδα
Ο Πορτογάλος επιθετικός πήρε μεταγραφή στην Τούρκικη ομάδα το 2011 και φαίνεται πως οι παροχές του ξεπερνούσαν τα όρια της πολυτέλειας.

Ο τότε πρόεδρος της Μπεσίκτας, Γιλντιρίμ Ντεμιρορέν καμάρωνε στα media πως πήρε τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ χωρίς να πληρώσει ευρώ στην Βέρντερ Βρέμης, ωστόσο πίσω από τη μεταγραφή βρισκόταν ένα fund που τελικά τα πήρε “χοντρά” από τους Τούρκους με βάση τους όρους που είχαν συμφωνηθεί.

Η αποκάλυψη που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα “theblacksea.eu” υποστηρίζει πως το fund δεν θα έβγαινε ποτέ ζημιωμένο από το deal για τον Αλμέιδα, αλλά μόνο κερδισμένο.

Όσον αφορά τον πολύπειρο επιθετικό, αυτός λάμβανε 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο, ενώ είχε κι άλλες παροχές από τον πρόεδρο, Ντεμιρορέν.

Συγκεκριμένα, μαζί με τα 2.500.000 ευρώ του είχε παραχωρηθεί κατοικία με ενοίκιο 11.000 ευρώ μηνιαίως, ένα πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Πόρσε, ένα ιδιωτικό τζετ για τις μετακινήσεις του (όσο θα αγωνιζόταν στους “Μαύρους Αετούς”) και αεροπορικά εισιτήρια πρώτης θέσης. Εννοείται όλα πληρωμένα.

Κι ενώ ο Ντεμιρορέν (σ.σ. που αποχώρησε το 2012 από τον προεδρικό θώκο) “πανηγύριζε” επειδή είχε πάρει τσάμπα τον Αλμέιδα, τα ψιλά γράμματα των συμβολαίων που είχαν υπογραφεί ήταν όλα υπέρ του fund που χρηματοδότησε τη μεταγραφή και όχι της Μπεσίκτας, που τελικά πλήρωσε το πλήρες ποσό συν τους τόκους (2,6 εκατ. ευρώ σε 14 δόσεις).

Επίσης, ο Πορτογάλος σούπερ ατζέντης το 2011 ως προμήθεια για τη μεταγραφή είχε πάρει και 1.500.000 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X