Γκορέτσκα: «Εστιάζουμε στην ΑΕΚ, μετά η Ντόρτμουντ»

Γκορέτσκα: «Εστιάζουμε στην ΑΕΚ, μετά η Ντόρτμουντ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προβληματισμένοι είναι στις τάξεις της Μπάγερν Μονάχου μετά το 1-1 με τη Φράιμπουργκ. Το επερχόμενο ντέρμπι με τη Ντόρτμουντ για την Bundesliga έχει γίνει κρίσιμο, αλλά ο διεθνής μέσος των Βαυαρών ξεκαθάρισε πως προέχει ο αγώνας της Τετάρτης με την ΑΕΚ.

Παράλληλα o Λίον Γκορέτσκα τόνισε πως  πως ένα θετικό αποτέλεσμα με την Ένωση θα αναπτερώσει το ηθικό των συμπαικτών του, ενώ πρόσθεσε ότι σκοπός της Μπάγερν Μονάχου είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

«Το ντέρμπι είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μας, αλλά εστιάζουμε στην Τετάρτη. Η αποστολή μας είναι ήδη δύσκολη και ένα καλό αποτέλεσμα θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα στην προσέγγιση του αγώνα με τη Ντόρτμουντ. Όμως ακόμη κι αν δεν πάρουμε καλό αποτέλεσμα, αυτό δεν θα έχει να κάνει με έλλειψη κινήτρου. Παίζουμε μπροστά στο κοινό μας και θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε.

Αυτή τη στιγμή δεν παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρό μας, οπότε είναι λογικό να υπάρχει κριτική. Όμως μπορούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα το ίδιο γρήγορα. Αυτή είναι η αποστολή μας τώρα. Χρειάζονται νίκες και καλύτερες εμφανίσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 23χρονος άσος της Μπάγερν Μονάχου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X