Σήμερα κάνει πρεμιέρα η κανονική «Βασίλισσα»! (17:00, LIVE enwsi.gr)

Σήμερα κάνει πρεμιέρα η κανονική «Βασίλισσα»! (17:00, LIVE enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

H ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ σήμερα στις 17:00 (Cosmote Sport 4, live enwsi.gr) για τη 2η αγωνιστική της Betshop Basket League. Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι έπειτα από την ήττα που δέχθηκε στο Περιστέρι καλείται να «σπάσει» το ρόδι στο πρωτάθλημα κόντρα στους Θεσσαλονικείς προκειμένου να μην χάσει πολύτιμο έδαφος από νωρίς στη σεζόν, αλλά και για να τονωθεί και πάλι η ψυχολογία της ομάδας ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έρχεται.

Μοναδική απουσία για τη «Βασίλισσα» αποτελεί ο Χάουαρντ Σαν-Ρος, καθώς ο Κουβανός φόργουορντ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τη θλάση που υπέστη κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο θέλουν να είναι προσεκτικοί και να το πάνε σταδιακά με τον πρώην παίκτη της Νταρουσάφακα, ώστε να επιστρέψει στο 100% τις επόμενες μέρες για να ενισχύσει την ομάδα του στον αγώνα με την Νίμπουρκ.

Κατά τα άλλα, ο Ιταλός κόουτς δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ώστε να παρατάξει την ομάδα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο παρκέ ώστε να πάρει την πολυπόθητη νίκη κόντρα στους «ασπρόμαυρους».

Αντίθετα, στον ΠΑΟΚ η τελευταία προπόνηση έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις για τον Ηλία Παπαθεωδόρου. Κι αυτό γιατί ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Τζαμάλ Τζόουνς να αποχωρεί με ενοχλήσεις στον αχχίλειο, ενώ ο Ντάριους Γκάρετ δεν προπονήθηκε καν λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο. Αμφότεροι και οι δύο παίκτες δεν θα αγωνιστούν σήμερα κόντρα στην Ένωση, ενώ ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τον Φιλ Γκος, ο οποίος θα είναι και αυτός απών από την αναμέτρηση.

Η ήττα από την Χάποελ Ιερουσαλήμ την περασμένη Τετάρτη θορύβησε τους ανθρώπους της ΑΕΚ, οι οποίοι ψάχνουν λύσεις για να επανέλθει η ομάδα στο… δρόμο των επιτυχιών. Κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ευκαιρία και δεν πρέπει να την αφήσουν να πάει χαμένη.

Η«Βασίλισσα» θέλει τη νίκη στη σημερινή αναμέτρηση και για να συμβεί βέβαια αυτό θέλει στο πλευρό της και τον κόσμο της. Να λειτουργήσει ως 6ος παίκτης και να στηρίξει την ομάδα του Λούκα Μπάνκι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη του αγώνα, καθώς και όλο το ρεπορτάζ από την αναμέτρηση.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X