Τα πλάνα του Μαρτίνς για την ΑΕΚ

Τα πλάνα του Μαρτίνς για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τρόπος που προσέγγισε ο Πέδρο Μαρτίνς τον αγώνα της περασμένης Πέμπτης με την Μίλαν στο «Σαν Σίρο», αποκαλύπτει τα πλάνα του για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Υπενθυμίζουμε πως ο Πορτογάλος τεχνικός είχε αφήσει στην Ελλάδα τους Χριστοδουλόπουλο, Μπουχαλάκη, Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς και τον τιμωρημένο Τσιμίκας. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Ποντένσε, Μεριά και Φορτούνης, ενώ θεατές του αγώνα με τους «ροσονέρι» έμειναν οι Γιαννιώτης, Καμαρά και Χασάν.

Εκτός απρόοπτου, οι παραπάνω θα παίξουν από την αρχή κόντρα στην ΑΕΚ. Πρόκειται για την ομάδα που είχε ξεκινήσει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Δηλαδή, τερματοφύλακας θα είναι ο Γιαννιώτης, ακραίοι αμυντικοί οι Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, στόπερ οι Βούκοβιτς, Μεριά, αμυντικοί μέσοι οι Καμαρά, Μπουχαλάκης, εξτρέμ οι Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος, επιτελικός μέσος ο Φορτούνης και επιθετικός ο Χασάν.

Στην αποστολή βρίσκονται ακόμη οι Σα, Χουτεσιώτης, Μιράντα, Σισέ, Κούτρης, Νάτχο, Γκιλιέρμε, Φετφατζίδης, Ναουέλ, Τουρέ και Γκερέρο. Αποκλείστηκαν ο τραυματίας Τοροσίδης και οι Νικολάου, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μασούρας, Μάνος, Πάρντο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X