Βραδιά... αστέρων απόψε -Η ΑΕΚ για νίκη κόντρα στην Μπενφίκα (22:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Βραδιά... αστέρων απόψε -Η ΑΕΚ για νίκη κόντρα στην Μπενφίκα (22:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από τον Νοέμβριο του 2006 η ΑΕΚ θα… απλώσει το σεντόνι του Champions League για αγώνα ομίλων στην έδρα της. Απόψε (22:00, CosmpoteSport2/enwsi.gr) η Ενωση υποδέχεται την Μπενφίκα για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και μετά την ήττα από τον Αγιαξ στην πρεμιέρα ξέρει ότι πρέπει να πάρει κάτι (βαθμό ή βαθμούς) απέναντι στους «Αετούς της Λισαβόνας» αν στοχεύει να συνεχίσει στην Ευρώπη και μετά το Δεκέμβριο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες του γνωρίζουν καλά ότι η Μπενφίκα είναι πανίσχυρη και θα κατέβει στο ματς για να κερδίσει, μιας και έχασε στην πρεμιέρα από την Μπάγερν Μονάχου στην Πορτογαλία. Και στο πλάι τους θα έχουν περισσότερους από 30.000 οπαδούς, σε μια πολύ όμορφη βραδιά στο ΟΑΚΑ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα πάλι. Εκτός μάχης είναι οι τιμωρημένοι αλλά και λαβωμένοι Λιβάγια και Λόπες, οι ανέτοιμοι Άλεφ και Μπογέ, όπως και ο Αλμπάνης που δεν είναι δηλωμένος στη λίστα της UEFA.
Αν πάντως προτιμηθεί το σύνηθες 4-2-3-1, τότε σίγουροι είναι ο Μπάρκας στο τέρμα, ο Μπακάκης στο δεξί και ο Χουλτ στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Οικονόμου στόπερ, οι Σιμόες-Γαλανόπουλος στον άξονα, οι Μάνταλος, Μπακασέτας μπροστά και ο Πόνσε στην κορυφή της επίθεσης. Για τον παρτενέρ στα στόπερ υπάρχει η λύση του Τσιγκρίνσκι ή η επιλογή του Λαμπρόπουλου, ενώ για την δεξιά πλευρά υπάρχουν δύο επιλογές. Η μία είναι να παίξει δεξί χαφ ο Γκάλο και ο Μπακασέτας να μετατεθεί πίσω από τον Πόνσε και η άλλη να αγωνιστεί ο Μπακασέτας δεξιά και ο Κλωναρίδης να βρεθεί πίσω από τον Αργεντινό.

Η Μπενφίκα έρχεται από γκέλα στην Πορτογαλία και ήττα στην πρεμιέρα του Champions League από την Μπάγερν Μονάχου στη Λισαβόνα. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Βλαχοδήμος, δεξί μπακ ο Αντρέ Αλμέιδα, αριστερό ο Γκριμάλντο και στόπερ οι Ρούμπεν Ντίας και Κόντι. Αμυντικό χαφ ο Φέισα, μπροστά του οι Γκέντσον – Πίτσι ως εσωτερικοί μέσοι, δεξί εξτρέμ ο Σάλβιο, αριστερό ο Ράφα και στην κορυφή της επίθεσης ο Σεφέροβιτς.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισραηλινός Ορέλ Γκρίνφελντ.

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ από νωρίς για να σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ, LIVE την εξέλιξη του αγώνα και τον σχολιασμό των συντακτών του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X