Λιβάγια: «Έχω αποκτήσει σταθερότητα στην ΑΕΚ - Μου έχουν έρθει όλα όπως τα θέλω!»

Η Σαμπντόρια πίσω από την πρόταση για τον Λιβάγια!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ο Μάρκο Λιβάγια δήλωσε ενθουσιασμένος από την κλήση του στην Εθνική Κροατίας, τονίζοντας πως όλα του έχουν έρθει όπως τα θέλει! Ο επιθετικός της ΑΕΚ παραδέχθηκε ότι ευθυνόταν κατά κάποιον τρόπο για τη μη κλήση του τα προηγούμενα χρόνια, αφού του έλειπε η σταθερότητα, την οποία όμως βρήκε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στην Ένωση.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκο Λιβάγια στην ιστοσελίδα «net.hr»:
«Νιώθεις πάντα χαρούμενος όταν έχεις κλήση να αγωνιστείς στην Εθνική ομάδα. Ήταν λάθος για’ μένα το να μην έχει γίνει νωρίτερα, αλλά έχω κάποια ενοχή και’ γω σε αυτό. Δεν είχα ποτέ μια σταθερότητα, όπως τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, αυτήν που έχω αποκτήσει στην ΑΕΚ. Είμαι χαρούμενος, τώρα όλα μου έχουν έρθει όπως τα θέλω και μου αρέσει. Οι περισσότεροι παίκτες γνωρίζονται από τις μικρές εθνικές, δεν μια μια αλλαγή την οποία θα χρειαστεί να συνηθίσω. Είμαι πραγματικά χαρούμενος, περνάω όμορφα στην Ελλάδα και είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ. Ο αγώνας που έχουμε με την Πορτογαλία είναι φιλικού χαρακτήρα, ωστόσο με την Ισπανία θα έχει σημασία το σκορ. Θα κάνω το καλύτερο μου! Όσα περισσότερα μπορώ για να βοηθήσω θα τα κάνω. Νομίζω θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδια, όλος ο κόσμος θα τα δει, παίζουμε με τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς να δούμε πού είμαστε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X