Στην Τρίπολη τα... ρέστα της για το διπλό (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Στην Τρίπολη τα... ρέστα της για το διπλό (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σεζόν ξεκίνησε ιδανική για την ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η Πρωταθλήτρια Ελλάδος είναι η μοναδική εκπρόσωπος της χώρας στους ομίλους του Champions League και 14 ματς αήττητη, ενώ και στην Ελλάδα άρχισε… ιδανική με νίκη στην πρεμιέρα της Super League.

Απόψε όμως έχει μια πολύ δύσκολη… διαδρομή να διαβεί. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης (21:30, Novasports1/enwsi.gr) στην Αρκαδία και πρέπει να φύγει με νίκη για να παραμείνει… αφεντικό στη βαθμολογία έναντι των άλλων διεκδικητών. Στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα της, έχοντας περάσει από μια δύσκολη έδρα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να κάνει κάποιες (λίγες) αλλαγές στην 11αδα του. Στην άμυνα ο Τσόσιτς διεκδικεί θέση βασικού αντί Οικονόμου ή Λαμπρόπουλου, ενώ αριστερά διεκδικούν θέση ο Χουλτ με τον Λόπες και σίγουρα βασικοί είναι Μπάρκας και Μπακάκης (δεξιά). Στον άξονα δίπλα στον Σιμόες, το πιθανότερο είναι να δούμε τον Αλεφ, με τον Μπακασέτα δεξιά, τον Μάνταλο αριστερά και τους Λιβάγια – Πόνσε στην επίθεση. Αουτσάιντερ για την γραμμή κρούσης είναι ο Κλωναρίδης, ο οποίος όμως ίσως βρει… παράθυρο και ξεκινήσει βασικός στο πλάνο Ουζουνίδη.

Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν έχει… λόγους ξεκούρασης, μιας και έρχεται διακοπή πρωταθλήματος και το αποψινό ματς είναι ένα από τα 4-5 πιο δύσκολα εκτός έδρας ματς φέτος.

Το enwsi.gr θα σας μεταδώσει LIVE την εξέλιξη του αγώνα, ενώ θα υπάρχει και ζωντανός σχολιασμός των συντακτών του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X