Το… εξελιγμένο μοντέλο

Το… εξελιγμένο μοντέλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα τρία ευρωπαϊκά ματς η ΑΕΚ είχε δείξει ότι ο κορμός της θα την οδηγήσει προς τους ομίλους του Champions League. Και έχει φτάσει ήδη μία… ανάσα πια από το να το πετύχει και αυτό. Τώρα μπήκε και στο πρωτάθλημα ιδανικά, με «πινελιές» από τις μεταγραφές. Με μια εμφάνιση που είχε ψήγματα ποδοσφαιρικής κλάσης από αυτό που «χτίζει» ο Ουζουνίδης.

Ο Λιβάγια έκανε όργια με την μπάλα στα πόδια, ο Πόνσε δίπλα του έδειξε ότι μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα για να ξεχάσουμε τον Αραούχο και πίσω τους ο Αλεφ έκανε τα… πάντα.

Αυτοί έκαναν τη διαφορά μπροστά, με βοήθειες από τα άκρα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να δημιουργήσει προβλήματα στην ΑΕΚ και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η άμυνα και η ανασταλτική λειτουργία δούλεψε όπως έπρεπε. Μια άμυνα που συνεχίζει από πέρυσι στο ίδιο… μοτίβο και στον ίδιο ρυθμό.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με νίκη το νέο πρωτάθλημα, την ώρα που στην Τούμπα βγήκαν… οπλοπολυβόλα. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με ένα πέναλτι-δώρο του Κουτσιαύτη και αυτό σημαίνει πολλά. Η περσινή ιστορία, συνεχίζεται και φέτος. Ο οργανισμός του ΠΑΟΚ ακόμη πιο αρρωστημένα θα αναζητήσει τον τίτλο με κάθε τρόπο, με κάθε κόστος.

Το θέμα είναι πως η ίδια η ΑΕΚ θα αντιδράσει στο φετινό έργο που ξεκινά…

Η ΑΕΚ επενδύει ξεκάθαρα στο ποδόσφαιρο και σε αυτό που παράγει στο χορτάρι. Και την Τρίτη στο ΟΑΚΑ πρέπει με πολύ σοβαρότητα να τσεκάρει το εισιτήριο για τους… μεγάλους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η συμμετοχή στην μεγαλύτερη διοργάνωση του πλανήτη είναι για το κλαμπ, τον Ουζουνίδη και τους παίκτες του παράσημο.

H φετινή ΑΕΚ είναι το εξελιγμένο μοντέλο της περσινής Πρωταθλήτριας.

Επιθετικά ο Ουζουνίδης βάζει στοιχεία που έλειπαν, συνδυάζει αγωνιστικά στοιχεία παικτών που υπήρχαν και μας παρουσιάζει κάτι πιο όμορφο και θελκτικό εν μέσω κρίσιμων αγώνων.

Αρχικά τώρα θα εμπιστευτεί αυτούς που ξέρει ότι μπορούν να καλύτερα να ανταποκριθούν στα ματς-φωτιά. Οσο περνά ο χρόνος θα «απλωθεί» το ρόστερ. Την ίδια ώρα περιμένει και τις μεταγραφές. Αν κλείσει η ΑΕΚ τον Νάρσινγκ και βρει και τον χαφ που θα πλαισιώσει όσους υπάρχουν τώρα, θα έχει γεμίσει ιδανικά και όπως θέλει η ίδια το ρόστερ της σε κάθε γραμμή.

Με την έγκριση του Μαρίνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X