Δημάτος: "Το πρωτάθλημα δεν χάλασε αυτή την παρέα"

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος με ανάρτηση του αναφέρθηκε στα …μυστικά της φετινής ΑΕΚ, για τον τρόπο που πανηγυρίζει, για το πως διαχειρίστηκε τον περσινό τίτλο αλλά και το ομαδικό πνεύμα που κυριαρχεί.

Αναλυτικά  η ανάρτηση του:

Εχει κάποια μυστικά αυτή η ομάδα!
Καλά κρυμμένα μυστικά, αν και μπορεί να τα δει ο καθένας!
Αρκεί για παράδειγμα να χαζέψει κανείς τις πανηγυρικές φωτογραφίες του χθεσινού φιλικού… Δεν χρειάζεται να γνωρίζει πολλά από ποδόσφαιρο!
Στα αποδυτήρια της δεν έχει Ελληνες και ξένους, δεν έχει παλιούς και νέους, δεν έχει καλούς και κακούς!
Υπάρχουν μόνο τα μέλη της ίδιας παρέας, διαφορετικοί μεταξύ τους, με τα δικά του ο καθένας, με τις παραξενιές του…
Ανήκουν, όμως, στην ίδια παρέα!
Με εκτίμηση σε αυτόν που ξεχωρίζει και αποθεώνεται, αλλά και με φροντίδα για αυτόν που υστερεί και αποδοκιμάζεται…
Και έχει και έναν προπονητή που το πρώτο πράγμα που σεβάστηκε με το που ήρθε είναι ότι ανέλαβε μια ομάδα στην οποία οι υπάρχοντες ποδοσφαιριστές ήταν πρωταθλητές. Και ήταν ΟΛΟΙ πρωταθλητές! Αυτή ήταν η πρώτη του επιτυχία!
Και μετά ακολουθεί η δουλειά, τα συστήματα, τα πρόσωπα, το που είναι καλή και που είναι κακή, οι μεταγραφές που προστέθηκαν, αυτοί που έφυγαν, η ποιότητα που υπήρχε και η μετάγγιση ποιότητας που έγινε και ό,τι άλλο μπορεί να συζητηθεί στο ποδόσφαιρο.
Από ειδικούς και μη, από υποστηρικτές και μη, από ενθουσιώδεις ή απαιτητικούς, από όλους.
Και φυσικά κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το τι θα μπορέσει και φέτος να πετύχει αυτή η παρέα. Για ποδόσφαιρο μιλάμε. Που έχει κάνει και μουγκούς να μιλήσουν, όπως έχει πει ο εγγυητής και θεμελιωτής αυτού του δημιουργήματος…
Το μόνο που φαίνεται δεδομένο είναι το πρωτάθλημα δεν χάλασε αυτή την παρέα! Ταπεινή παραμένει… Με το κεφάλι κάτω! Πιθανότατα όμως με μεγαλύτερη ποδοσφαιρική αυτοπεποίθηση.
Λίγο πριν ξεκινήσει το εφετινό ταξίδι!
Που θα έχει και πάλι πολλές δοκιμασίες!
Αλλωστε οι δυσκολίες την έφτιαξαν αυτή την παρέα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X