«Ο Οικονόμου μπορεί να φανεί καλύτερος του Βράνιες- Ήθελε πολύ να έρθει και να παίξει Champions League με την ΑΕΚ»

Εικόνες από τις υπογραφές Οικονόμου στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάριος Οικονόμου είναι από χθες και με τη βούλα παίκτης της ΑΕΚ. Ο Έλληνας στόπερ ήρθε δανεικός από την Μπολόνια και θα καλύψει το κενό του Όγκνιεν Βράνιες. Ο Πατέρας του 25χρονου, μίλησε στην Livesport για την μεταγραφή του στην Ένωση. Ο πατέρας του, Γιώργος, αναφέρθηκε στον λόγο που ο Οικονόμου αποφάσισε να υπογράψει στην ΑΕΚ.

«Ο Μάριος είχε τρεις επιλογές: να μείνει στην Μπολόνια, να δεχθεί πρόταση από άλλη ιταλική ομάδα, την οποία θα μου επιτρέψετε να μην αναφέρω ή να πάει στην ΑΕΚ. Επέλεξε να δεχθεί την πρόταση της ΑΕΚ. Του είπα ότι θα δεχθεί αμφισβήτηση από την αρχή, ότι η πίεση είναι μεγάλη και πως θα πρέπει να αποδείξει την αξία του. Μου απάντησε ότι θέλει να ρισκάρει, να έρθει στην ΑΕΚ, με ξεκάθαρη και απόλυτα συνειδητή, καθώς, εκτός των άλλων θεωρεί μεγάλη πρόκληση τη συμμετοχή στα Κύπελλα Ευρώπης. Πάντως ήθελε, όπως μου είπε, να κουνήσει σεντόνι και θέλει πολύ να το κάνει με την ΑΕΚ. Πρέπει, βέβαια, να δουλέψει πολύ και να πάνε όλα αυτά από την αρχή, γιατί έχει δύσκολη αποστολή», ανέφερε αρχικά.

Καταλήγοντας, ο Γιώργος Οικονόμου, ανέφερε: «Ο Βράνιες έφυγε έπειτα από πολύ καλή σεζόν με την ΑΕΚ, αλλά για μένα ο Μάριος έχεις τις δυνατότητες να παίξει. Και ποιοτικά μπορεί να φανεί καλύτερος του Βράνιες, αλλά αυτό θα χρειαστεί να το δείξει. Εύχομαι να τα καταφέρει, αν και έχει δύσκολη αποστολή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X