Μελισσανίδης στους παίκτες: «Πάμε για πρωτάθλημα, καλύτερα στην Ευρώπη!»

Πρόσωπο της χρονιάς ο Μελισσανίδης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από το enwsi.gr, o Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα Σπάτα στην επίσημη «πρώτη» της ΑΕΚ. Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης καλωσόρισε τους παίκτες στα αποδυτήρια πριν την προπόνηση και τους ευχήθηκε καλή σεζόν. Εκεί ήταν ο Ντούσαν Μπαγεβιτς, ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο Βασίλης Δημητριάδης και όλο το τεχνικό τιμ της Ένωσης.

«Καλό ξεκίνημα να έχουμε και πάνω απ όλα υγεία σε όλους. Όλοι γνωρίζετε τις απαιτήσεις του club, είμαστε οι πρωταθλητές και με αυτό το δεδομένο μπαίνουμε στη νέα σεζόν. Όλοι γνωρίζετε τον νέο μας προπονητή, το γήπεδό μας πλησιάζει και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να ενισχύσουμε την ομάδα. Για τους στόχους μας δεν χρειάζεται να σας μιλήσω, όλοι τους γνωρίζετε! Πάμε και πάλι για το πρωτάθλημα και αυτό που θέλουμε είναι ακόμα καλύτερη πορεία στην Ευρώπη. Είμαστε όλοι εδώ και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας. Σας εύχομαι υγεία! Καλή αρχή! Πάμε όλοι δυνατά με οδηγό μας την περσινή σεζόν!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X