Κοντά στη συμφωνία με δυο οψιόν για Πόνσε η ΑΕΚ

Κοντά στη συμφωνία με δυο οψιόν για Πόνσε η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει τον Εζέκιελ Πόνσε πρώτο στην λίστα της για την θέση του φορ. Μάλιστα από το πρωί της Τρίτης οι άνθρωποι της Ένωσης πάτησαν «γκάζι» προκειμένου να προχωρήσουν και να ολοκληρώσουν την συμφωνία με την Ρόμα για τον δανεισμό του παίκτη.

Όπως σας ενημέρωσε το enwsi.gr δεν αποκλείεται υπόθεση με τον Πόνσε να κλείσει άμεσα, ώστε να υπάρξει και η δυνατότητα να ταξιδέψει ο Αργεντινός στην Αθήνα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αφού στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να μπει ο 21χρονος φορ στο αεροπλάνο της αποστολής για το Κίελτσε, στις 2 του Ιούλη.

Ένα από τα μεγάλα ζητήματα που προβλημάτιζε τους δύο συλλόγους, ήταν η ρήτρα που θα έμπαινε για την αγορά του Αργεντινού φορ από την ΑΕΚ το επόμενο καλοκαίρι. Η Ρόμα επέμενε στα 7 εκατ. ευρώ, με την Ένωση να θέλει να ρίξει το ποσό στα πέντε.

Οι «κιτρινόμαυροι» τελικά κατάφεραν να οριστούν δύο διαφορετικές οψιόν! Με 7 εκατ. ευρώ η ΑΕΚ θα αγοράσει τον Πόνσε αφήνοντας ποσοστό μεταπώλησης 15% στους Ιταλούς, ενώ με 6 εκατ. ευρώ αυτό το ποσοστό θα είναι διπλάσιο (30%).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X