Βασίλης Ξανθόπουλος, ο... πιστός στρατιώτης της ΑΕΚ

Βασίλης Ξανθόπουλος, ο... πιστός στρατιώτης της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει «ντέρμπι» και αυτό γιατί παίζει στο υψηλότερο επίπεδο για 15 ολόκληρα χρόνια και είναι ο μοναδικός Έλληνας παίκτης που έχει αγωνιστεί στις 5 μεγαλύτερες ομάδες της χώρας (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης).

Δεν είναι ούτε σκόρερ, ούτε σουτέρ, είναι ένας σπουδαίος πασέρ με τρομερή αίσθηση του χώρου και ένας παίκτης που μπορεί να αλλάξει εξολοκλήρου το τέμπο του αγώνα. Όσοι έχουν δει τον 34χρονο γκάρντ φέτος, γνωρίζουν πολύ καλά πως η ΑΕΚ χωρίς αυτόν θα ήταν μια άλλη ομάδα. Η εμπειρία του αλλά και το καθαρό μυαλό του έκαναν τη διαφορά σε στιγμές που «θόλωνε» η ομάδα.

Ο Έλληνας γκαρντ είναι απαραίτητος στους «κιτρινόμαυρος» και αυτό είναι ένα γεγονός που οι άνθρωποι της ΑΕΚ το έχουν αντιληφθεί. Για τον Ξανθόπουλο υπάρχει οψιόν ανανέωσης από την ομάδα για έναν ακόμα χρόνο και κατά 99% θα συνεχίσει να φοράει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, ώστε να ενισχύσει και την επομένη σεζόν την γραμμή των γκαρντ.

Άλλωστε η ΑΕΚ, για να έχει ελπίδες βάσιμες να επαναλάβει τον φετινό θρίαμβο θα πρέπει να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος του κορμού της και να το ενισχύσει σε θέσεις στις οποίες παραδοσιακά οι μεταγραφές είναι δύσκολες.

Η παρουσία του Βασίλη Ξανθόπουλου στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ θα είναι μια κίνηση ουσίας και όχι εντυπωσιασμού καθώς η εμπειρία, η καλή προσωπική άμυνα και οργάνωση είναι στοιχεία που λίγοι παίκτες μπορούν να προσφέρουν. Και ο πολύπειρος γκαρντ τα προσφέρει με το… κιλό ακόμα και αν η στατιστική του δεν ήταν και τόσο πλούσια!

 

 

 

 

 

 

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X