Με Μπάρκα στην "Αγιά Σοφιά" -Η ΑΕΚ τον ανανέωσε μέχρι το 2022!

Με Μπάρκα στην "Αγιά Σοφιά" -Η ΑΕΚ τον ανανέωσε μέχρι το 2022!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επέκτεινε πρόωρα το συμβόλαιο του Βασίλη Μπάρκα μέχρι το 2022, με τον διεθνή τερματοφύλακα πλέον να κάνει όνειρα για… Αγιά Σοφιά!

Μπορεί να… έτρεχε συμβόλαιο με τον 24χρονο Μπάρκα μέχρι το 2019, αλλά η ΑΕΚ προνόησε και πρόλαβε, αφού συμφώνησε μαζί του για πρόωρη επέκταση του συμβολαίου για ακόμη τρία χρόνια.

Ετσι, ο Μπάρκας που ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2016 από τον Ατρόμητο (πλήρωσε η Ενωση 600.000 ευρώ) κάνει πλάνα μαζί του για… την είσοδο στο νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια που αναμένεται να μπει σε περίπου 2 χρόνια.

Την σεζόν που τελείωσε ο Μπάρκας μέτρησε 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις καθώς μπήκε μετά τα μέσα της χρονιάς, αφού είχε ένα σοβαρό τραυματισμό πέρυσι, ενώ την πρώτη του χρονιά είχε 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ετσι, εκτός από Πρωταθλητής με την ΑΕΚ φέτος ο Μπάρκας είναι πλέον και μέλος της Εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Ο Βασίλης Μπάρκας υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ μέχρι το 2022.

Δύο χρόνια μετά την απόκτησή του από τον Ατρόμητο, ο 24χρονος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί με την ΑΕΚ σε 37 επίσημους αγώνες, πανηγυρίζοντας τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας στο τέλος της σεζόν 2017-18. Πρόσφατα έκανε και το ντεμπούτο του στην Εθνική Ανδρών”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X