Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Τσέρτσι (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Τσέρτσι (ΦΩΤΟ+VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του βρίσκεται ο Αλέσιο Τσέρτσι, μετά τον υποβιβασμό της Βερόνα στη Serie B. Το συμβόλαιο του έμπειρου Ιταλού επιθετικού με τη Βερόνα ολοκληρώθηκε και ο Τσέρτσι μελετά τις προτάσεις που έχει στα χέρια του, ενόψει της νέας σεζόν.

Αυτό που σίγουρα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι ο Ιταλός επιθετικός έχει προταθεί σε τρεις μεγάλες ελληνικές ομάδες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα to10.gr. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομα του Τσέρτσι έχει τεθεί στα υπόψιν της ΑΕΚ, αλλά και των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Ο Τσέρτσι έκανε μια «γεμάτη» σεζόν καθώς αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά η ομάδα του δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Αυτό πάντως που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο Ιταλός επιθετικός δεν είχε και τις απαιτούμενες βοήθειες ώστε να καταφέρει η Βερόνα ν’ αποφύγει τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία.

Ο Τσέρτσι έχει αγωνιστεί σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες στην καριέρα του, όπως η Μίλαν, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Ρόμα και σίγουρα η εμπειρία του από μεγάλα πρωταθλήματα είναι μεγάλη. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί πως πρόκειται για παίκτη που έχει ακουστεί και προηγούμενα καλοκαίρια για ελληνικές ομάδες.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X