Χωρίς τους διεθνείς η προτελευταία προπόνηση των πρωταθλητών

Χωρίς τους διεθνείς η προτελευταία προπόνηση των πρωταθλητών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη τους προπόνηση μετά τον τελικό με τον ΠΑΟΚ έκαναν οι πρωταθλητές. Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε δώσει διήμερο ρεπό στους παίκτες του και σήμερα επέστρεψαν στα Σπάτα. Βέβαια, δε θα κάτσουν πολύ καθώς, αύριο θα γίνει η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ για την φετινή σεζόν.  Οι Πρωταθλητές θα είναι ελεύθεροι για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Από την σημερινή προπόνηση, απουσίαζαν οι διεθνείς (Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας) για το αποψινό φιλικό με τη Σαουδική Αραβία στη Σεβίλλη. Ο Νίκλας Χουλτ υποβλήθηκε σε θεραπεία και ο Μασούντ Σοτζέι πήρε μέρος σε τμήμα του κανονικού προγράμματος. Οσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στον τελικό, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Στα Σπάτα, το παρών δεν έδωσε ούτε ο Λάζαρος καθώς πάρει άδεια από τον Μανόλο για οικογενειακό θέμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X