Ξανθόπουλος στο enwsi.gr: «Υπάρχει... άδειασμα μετά τα 2 τρόπαια, αλλά έχουμε δουλειά ακόμη»

Ξανθόπουλος στο enwsi.gr: «Υπάρχει... άδειασμα μετά τα 2 τρόπαια, αλλά έχουμε δουλειά ακόμη»
Photo Credits: INTIME

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος ξέρει πολύ καλά από μεγάλα παιχνίδια και αυτό γιατί παίζει στο υψηλότερο επίπεδο για 15 ολόκληρα χρόνια και είναι ο μοναδικός Έλληνας παίκτης που έχει αγωνιστεί στις 5 μεγαλύτερες ομάδες της χώρας (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης). Δεν είναι ούτε σκόρερ, ούτε σουτέρ, είναι ένας σπουδαίος πασέρ με τρομερή αίσθηση του χώρου και ένας παίκτης που μπορεί να αλλάξει όλο το τέμπο του αγώνα. Όσοι έχουν δει τον 34χρονο γκάρντ φέτος, γνωρίζουν πολύ καλά πως η ΑΕΚ χωρίς αυτόν θα ήταν μια άλλη ομάδα.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος μίλησε στο enwsi.gr στην Media Day των «κιτρινόμαυρων» και σχολίασε την φετινή χρονιά και την συνέχεια της ΑΕΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στη δική συνέχεια με την «Βασίλισσα».

Ποιό από τα δύο παιχνίδια του Final 4 απόλαυσε πιο πολύ: «Σημασία έχει ότι και στα δύο παιχνίδια πήραμε την νίκη και που πήραμε το τρόπαιο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα! Αισθανόμουν καλά και στα δύο παιχνίδια, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα από τα δύο και ας φάνηκα λίγο παραπάνω στον ημιτελικό».

Για το μέλλον του στην ΑΕΚ: «Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την ομάδα. Βρίσκομαι στην πόλη που μεγάλωσα και είναι και η οικογένεια μου εδώ, όταν έρθει το καλοκαίρι θα το δούμε. Προς το παρόν αυτό που προέχει είναι ότι έχουμε δύο ακόμα αγώνες για το τέλος της regular season και τα play off του πρωταθλήματος».

Για την φετινή χρονιά και για την συνέχεια: «Στο τέλος βλέπεις τι έχεις κάνει και ακόμα δεν έχουμε φτάσει στο τέλος. Ο στόχος μας ήταν να πάμε στο Final 4 και εμείς πήγαμε πολύ παραπάνω. Από την στιγμή έχουμε κατακτήσει το τρόπαιο και πήραμε και το Κύπελλο, μένουν μόνο οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος. Υπάρχει άδειασμα, δεν το κρύβω. Το νιώθω εγώ και πιστεύω το νιώθουν και όλα τα υπόλοιπα παιδιά. Αλλά αυτή είναι η δουλειά μας και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να κλείσει όσο το δυνατόν καλύτερα μπορεί η χρονιά

 

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X