Πιο γραφικός και από το Πήλιο ο Λουτσέσκου: «Εμείς είμαστε οι πραγματικοί πρωταθλητές»

«Αδερφές» και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ρεσιτάλ γραφικότητας συνεχίστηκε από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. «Είμαστε πραγματικοί πρωταθλητές, μας έκλεψαν», έπαιζε και ξαναέπαιζε η κασέτα του Ραζβάν. Δε θα βαρεθεί ποτέ…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς του ΠΑΟΚ:

Τι περιμένει από το παιχνίδι που θα έχει κόσμο μετά από καιρό: Είναι μεγάλη έκπληξη. Πως είναι δυνατόν να έχουμε φιλάθλους; Για να μιλήσουμε σοβαρά, περιμένω πάρα πολύ κόσμο, είναι σημαντικό για εμάς, να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες γι’ αυτήν την χρονιά. Μεθαύριο θα έπρεπε να έχουμε ένα τεράστιο πάρτυ, αυτό αξίζαμε φέτος.

Δυστυχώς είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει, στο γήπεδο εμείς είμαστε οι πραγματικοί πρωταθλητές. Είναι ντροπή γι’ αυτές τις αποφάσεις, λυπούμαστε γι’ αυτόν τον κόσμο που περίμενε μετά από τόσα χρόνια να στεφθεί ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής και δεν έχουμε δυνατότητα να το πανηγυρίσουμε και επίσημα. Ήταν ένα δυσάρεστο γεγονός στη ζωής μας και θα κρατήσουμε μέσα μας μια μεγάλη αναστάτωση, γιατί κάποιοι κακοί άνθρωποι είχαν στρατηγική απέναντι μας και τα κατάφεραν.

Για τον τελικό του Κυπέλλου: Αυτό που προέχει είναι το παιχνίδι του Σαββάτου, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και μετά θα μιλήσουμε για τον τελικό και πως θα συμπεριφερθούμε. Είναι προφανές πως στο μυαλό μας είναι το παιχνίδι του τελικού, είναι ένα τρόπαιο στο τραπέζι. Αυτή είναι η νοοτροπία μας, ας σεβαστούμε το ποδόσφαιρο και ας δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο παιχνίδι που έρχεται.

Είπε ακόμα… “Είναι προφανές στο μυαλό όλων να είναι ο τελικός, είναι ένα τρόπαιο στο τραπέζι είναι μία μονομαχία, αλλά όλοι ξέρουν τη νοοτροπία μας, να σεβαστούμε το ποδόσφαιρο και να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε. Αυτός είναι ο τρόπος που μας οδήγησε στον τελικό και στην 1η θέση στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να κρατήσουμε αυτή τη στάση, να βελτιωθούμε κι άλλο, γιατί αυτό δεν σταματάει ποτέ. Στο τέλος αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η νοοτροπία. Αν το μυαλό συνδυάζεται με το ταλέντο, είναι το τέλειο”.

Για το σημείο που ήταν το πιο κρίσιμο για να εξελιχθεί κατά αυτό τον τρόπο η χρονιά για τον ΠΑΟΚ: “Δεν υπήρχε κάποιο κρίσιμο σημείο. Ο χρόνος ήταν αυτός που λειτούργησε υπέρ μας. Το έλεγα και στις πρώτες μου τοποθετήσεις, πως θέλουμε χρόνο για να δείξουμε αποτελέσματα. Θυμηθείτε πως υπήρχε ένα νέο γκρουπ παικτών, έπρεπε να βρούμε τη χημεία και τη σύνδεση μεταξύ μας. Θέλαμε βήμα βήμα η δουλειά μας να βγει και στο γήπεδο. Αυτό συνέβη είχαμε ένα σερί καλών αποτελεσμάτων, είχαμε το απόλυτο στην έδρα μας. Δεν επιτρέψαμε στους αντιπάλους μας να δημιουργήσουν δύσκολες καταστάσεις. Γίναμε καλύτεροι, αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση, δουλέψαμε όλοι μαζί και αυτός μας βοήθησε πολύ στο να βελτιωθούμε. Είναι πολλά βήματα που μας έφεραν εδώ”.

Για τον Πλατανιά και το παιχνίδι που ακολουθεί: “Είναι αντίπαλοί μας τους σεβόμαστε, είμαστε προετοιμασμένοι για το παιχνίδι αυτό, δεν έχω δει κανένα παιχνίδι να κερδίζετε χωρίς προσπάθεια. Πρέπει να δουλέψουμε, χωρίς να έχει σημασία με ποιον παίζουμε”.

Για το αν ο Πρίγιοβιτς κερδίσει το βραβείο του πρώτου σκόρερ: “Το πιο σημαντικό είναι για μένα η δουλειά που έκανε για την ομάδα. Αυτοί είναι οι πιο σημαντικοί παίκτες για μια ομάδα. Αυτό το εκτιμώ πολύ στον Πρίγιοβιτς. Θέλω πολύ να είναι ο κορυφαίος σκόρερ γιατί το αξίζει και θέλω να πιστεύω πως μέσα στο γήπεδο θα βρούμε τον τρόπο να τον υποστηρίξουμε γι’ αυτό

Κλείνοντας για την ατομική βελτίωση παικτών, είπε: “Από τον Πασχαλάκη μέχρι τον Κουλούρη είδαμε πως υπήρξε τεράστια βελτίωση, είναι δύο παραδείγματα παικτών που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην αρχή. Σε αυτό βοήθησε η προπόνηση, το δίκαιο είναι να σημειώσουμε πως όλοι οι παίκτες όποτε και αν έπαιξαν συνέβαλαν τα μέγιστα για να φτάσει εδώ που έφτασε η ομάδα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X