Από μέρα σε μέρα τους πάει ο Ταϊλανδός

Από μέρα σε μέρα τους πάει ο Ταϊλανδός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άγνοια δήλωνε τη Δευτέρα ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας, Πάιροτ Πιεμπονγκσάντ, όσον αφορά τις πληροφορίες που τον ήθελαν στην Αθήνα την Τετάρτη.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι πληροφορίες του SDNA το πρόγραμμα του εκπροσώπου του ασιατικού κονσόρτσιουμ δεν έχει τροποποιηθεί και η πιθανότερη ημερομηνία άφιξής του στην Αθήνα είναι η προσεχής Παρασκευή, 4 του Μάη.

Ο βασικός όρος μη υποβιβασμού

Οι επαφές των δύο πλευρών για την τελική διαπραγμάτευση, άλλωστε, δεν μπορούν να προχωρήσουν σε φάση υλοποίησης εάν προηγουμένως δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως ο βασικότερος όρος του “Pan Asia” για το deal που είναι να μην υποβιβασθεί ο Παναθηναϊκός.

Μην ξεχνάμε επίσης ότι για την Πέμπτη είναι προγραμματισμένο το έκτακτο Δ.Σ. της Λίγκας για την αλλαγή της ποινής στις μη αδειοδοτημένες ομάδες, καθώς επίσης και ότι παραμένει η άκρως σημαντική εκκρεμότητα του θέματος Βέμερ με το χρονικό περιθώριο για την αποφυγή του υποβιβασμού να εξαντλείται χρονικά την επόμενη Δευτέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X