Ξεφτιλίκια δίχως όρια στον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)

Ξεφτιλίκια δίχως όρια στον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέμα σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη έχει γίνει η ποινή αποκλεισμού του Παναθηναϊκού από τα Κύπελλα Ευρώπης για έναν χρόνο μέσα στην επόμενη τριετία. Όπως διαβάσατε την Τρίτη, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανακοίνωσε την τιμωρία του τριφυλλιού και έβαλε την σφραγίδα στην μεγαλύτερη κηλίδα που αφήνει στην ιστορία του συλλόγου η διοίκηση Αλαφούζου με τις ουκ ολίγες άστοχες κινήσεις της σε συνδυασμό με την άρνηση του μεγαλομετόχου να αναλάβει τα χρέη που ο ίδιος δημιούργησε.

Ξεφτιλίκια δίχως όρια στον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)

Η συγκεκριμένη είδηση «παίζει» στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα του κόσμου. Το «eurosport» αναφέρεται στην ποινή του Παναθηναϊκού γράφοντας χαρακτηριστικά στο κείμενο του ότι «Η φιναλίστα ομάδα του 1971 εκτός Ευρώπης λόγω χρεών. Οι παίκτες έφτασαν μέχρι και στο σημείο να κάνουν απεργία». Θέμα πάντως έχει γίνει η ξεφτίλα του Αλαφούζου όχι μόνο στην Ευρώπη. Η πιο γνωστή βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «UOL» έχει στα πρώτα της θέματα την ποινή αποκλεισμού των πράσινων, κάνοντας αναφορά στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια.

Ξεφτιλίκια δίχως όρια στον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)

Ενδεικτικό το πόση αίσθηση προκάλεσε στον κόσμο του ποδοσφαίρου η τιμωρία των πράσινων, είναι πως με το θέμα ασχολούνται μέχρι και τα αραβικά δίκτυα ενημέρωσης. Παναθηναϊκό για αρνητικό λόγο «παίζει» και το ιδιαίτερα δημοφιλές «espn» που αναφέρεται στην τιμωρία της «πιο επιτυχημένης ελληνικής ομάδας στα Κύπελλα Ευρώπης που τιμωρείται λόγω χρεών». Μάλιστα, γίνεται μία σύντομη περίληψη των επιτυχιών που έχει καταγράψει στο παρελθόν το τριφύλλι στην Ευρώπη.

Ξεφτιλίκια δίχως όρια στον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)

Στα πρώτα θέμα του αθλητικού τμήματος της αγγλικής «dailymail» βρίσκεται ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού, όπως και στις μεγαλύτερες ιστοσελίδες της Τουρκίας, της Ρουμανίας και άλλων χωρών. Εκτενή ανάλυση της κατάστασης στο τριφύλλι κάνει και η ισπανική «as» στην ηλεκτρονική της έκδοση, όπου πέραν της τιμωρίας από την ΟΥΕΦΑ αναφέρεται και στις αφαιρέσεις βαθμών λόγω χρεών προς τον Γενς Βέμερ  αλλά και στην αποχή των παικτών από τις προπονήσεις.

Ξεφτιλίκια δίχως όρια στον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)

Γίνεται εύκολα αντιληπτό το τεράστιο πλήγμα που έχει προκαλέσει ο Γιάννης Αλαφούζος στον άλλοτε «πρέσβη» του ελληνικού ποδοσφαίρου, διασύροντας το όνομά του σε όλο τον κόσμο. Ένα όνομα που ο σύλλογος έχτισε μέσα από μεγάλες επιτυχίες στα 110 χρόνια ιστορίας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X