Σπουδαίος Μανόλο: Μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος πήγε στον μικρό Ανδρέα! (ΦΩΤΟ)

Σπουδαίος Μανόλο: Μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος πήγε στον μικρό Ανδρέα! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κατέκτησε το Πρωτάθλημα, αλλά δεν ξεχνά τους… ήρωες της ζωής που γνώρισε αυτή την σεζόν. Και ένας εξ’ αυτών είναι και ο μικρός Ανδρέας που είχε βρεθεί και πρόσφατα μετά το ματς με τον Πανιώνιο στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και άκουσε τους παίκτες της ΑΕΚ να φωνάζουν «Αντρέα, γερά, πρωτάθλημα ξανά».

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν τον ξέχασε. Σήμερα λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Ισπανός προπονητής επισκέφθηκε τον μικρό Ανδρέα στο νοσοκομείο Παίδων, όπως του είχε υποσχεθεί ότι θα κάνει. Αλλωστε χθες του αφιέρωσε το πρωτάθλημα στις δηλώσεις του.

Δίπλα στον μικρό βεβαίως είναι όλη η ΑΕΚ και ο Μανόλο λειτούργησε ως εκπρόσωπος της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας και σήμερα. Ο πατέρας του μικρού ευχαρίστησε την ΑΕΚ, ενώ τους είπε ότι χθες βράδυ όλοι μαζί πανηγύρισαν στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

Ο μικρός έκανε σαν τρελός όταν είδε τον Μανόλο, ο οποίος του είπε «Όλη η ομάδα, ολη η ΑΕΚ είναι μαζί σου γιατί είσαι πρότυπο για όλους μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X