Η αποστολή της ΑΕΚ για την πρόβα... τίτλου στα Χανιά!

Η αποστολή της ΑΕΚ για την πρόβα... τίτλου στα Χανιά!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή (19:30) τον Πλατανιά στην Κρήτη και έχει την ευκαιρία με νίκη να σφιχταγκαλιάσει το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια! Η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» για την αναμέτρηση των Χανίων ολοκληρώθηκε, με τον Μανόλο Χιμένεθ να επιλέγει τους 19 ποδοσφαιριστές του.

Εκτός αποστολής έμειναν οι  Βίκτωρας Κλωναρίδης και Όγκνιεν Βράνιες, με τον Βόσνιο στόπερ να είναι έτσι και αλλιώς τιμωρημένος λόγω καρτών. Κάρτες έχει συμπληρώσει και ο Μάρκο Λιβάγια, με αποτέλεσμα να μη δίνει το παρών στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά. Μοράν και Τζανετόπουλος επέστρεψαν στην «κιτρινόμαυρη» αποστολή.

Η Ένωση αναμένεται να αναχωρήσει στις 17:00 από το Ελευθέριος Βενιζέλος για τα Χανιά όπου θα τύχει πρωταθληματική υποδοχή!

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Μοράν, Κονέ, Μπακασέτας, Γιακουμάκης, Αραούχο.

https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/posts/2108243682550432

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X