Επική γκάφα ΠΑΟΚ: Στο βίντεο ο ένοπλος Σαββίδης κυνηγά τον Κομίνη έξω από τα αποδυτήρια!

Επική γκάφα ΠΑΟΚ: Στο βίντεο ο ένοπλος Σαββίδης κυνηγά τον Κομίνη έξω από τα αποδυτήρια!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Εφέτης Δημήτρης Σκουτέρης εκδικάζει από το απόγευμα της Τετάρτης την έφεση του ΠΑΟΚ για τα αίσχη με το ντου του ένοπλου Σαββίδη και τις απειλές, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να επιμένει να δουν όλοι βίντεο από τις κάμερες των αποδυτηρίων της Τούμπας.

Ομως η αλήθεια φαίνεται ότι είναι… μία και δεν αλλάζει προς όφελος του ΠΑΟΚ.

Η δικηγόρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ελλη Ριζου ξεκαθάρισε ότι «δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από αυτό το υλικό» και αποκάλυψε ότι φαίνεται στο βίντεο ότι ο ένοπλπς Ιβάν Σαββίδης κυνηγάει τον διαιτητή Κομίνη και μέσα στα αποδυτήρια της Τούμπας!

Στην ΑΕΚ έχουν δει τα έξτρα βίντεο από την Τούμπα και αναφέρουν ότι δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Κυρίως από το δίωρο υλικό της κάμερας του διαδρόμου των αποδυτηρίων της ΑΕΚ αλλά και από τη μια ώρα έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών. Επουδενί δεν υπάρχει τίποτα το επιβαρυντικό που να δείχνει κάτι το διαφορετικό από όσα έχει υποστηρίξει η ΠΑΕ ΑΕΚ μέχρι σήμερα, ούτε που ανατρέπει το φύλλο αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή που είναι ξεκάθαρες για το λόγο της διακοπής που είναι το ντου του ένοπλου Σαββίδη και τους μπράβους του

Μάλιστα, το πρώτο που φαίνεται κατά την έξοδο των διαιτητών από το γήπεδο της Τούμπας μετά τη διακοπή είναι η διπλή απόπειρα του ένοπλου Ιβάν Σαββίδη να προλάβει τον Κομίνη έξω από τα αποδυτήρια του! Αναλυτικότερα, βγαίνει πίσω από τους μπράβους του, τον πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής, κάτι του… λέει, αλλά λίγο πριν προχωρήσει και τον κρατήσουν οι αστυνομικοί κλείνει η πόρτα των διαιτητών!

Μάλιστα, κάνει άλλη μία προσπάθεια να πλησιάσει προς την πόρτα του διαιτητή Κομίνη και μετά αποχωρεί από τον χώρο.

Στη συνέχεια φεύγοντας από το χώρο των αποδυτηρίων κάνει ένα βήμα προς τα αποδυτήρια της ΑΕΚ τα οποία εκείνη την ώρα ήταν άδεια αφού η Ενωση παρέμενε στο χορτάρι, κοιτάει δεξιά και αριστερά και αποχωρεί περίπου κατά τις 21:25.

Στη συνέχεια μπαίνει η ΑΕΚ στα αποδυτήρια και πάνω από μισή ώρα είναι όλοι κλεισμένοι στα αποδυτήρια. Ο πρώτος που βγαίνει είναι περίπου στις 22:10 ο Λαμπρόπουλος που φαίνεται ξεκάθαρα να είναι ακόμα σε ένταση από όσα έχουν συμβεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο με το ντου και τις απειλές. Οι επόμενοι που τον ακολουθούν είναι τρεις – τέσσερις παίκτες της Ενωσης περίπου στη μία ώρα μετά τη διακοπή.

Στις 22:30 όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ είναι και πάλι κλεισμένοι μέσα στα αποδυτήρια με αρκετή αστυνομική δύναμη απ’ έξω από αυτά.

Στις 22:40 μπαίνει στα αποδυτήρια μια διμοιρία των ΜΑΤ για έξτρα προστασία γιατί αρχίζουν να συγκεντρώνονται οπαδοί του ΠΑΟΚ έξω από τη μικτή ζώνη και για προληπτικούς λόγους μπαίνουν και εκείνοι στον συγκεκριμένο διάδρομο.

Η τεταμένη κατάσταση με την ένταση αρχίζει να… πέφτει, περίπου στις 23:00 όταν πλέον όλα δείχνουν ότι ο αγώνας θα διακοπεί οριστικά και έχει αρχίσει η προετοιμασία για το αντιντόπινγκ κοντρόλ των παικτών και των δύο ομάδων. Είκοσι λεπτά νωρίτερα φαίνεται ο Μπίσεσβαρ του ΠΑΟΚ να έχει μπει και να έχει βγει από το χώρο του αντιντόπινγκ που ήταν κοντά στα αποδυτήρια της ΑΕΚ.

Το δεύτερο βίντεο είναι μιας ώρας έξω από την πόρτα των διαιτητών του ντέρμπι και φαίνονται όλες οι διαβουλεύσεις με πολλή ένταση ανάμεσα στον Μηνά Λυσάνδρου και τον Μάκη Γκαγκάτση και οι τέσσερις φορές που έχουν μπει στα αποδυτήρια του διαιτητή Κομίνη.

Στο τέλος του βίντεο, δηλαδή περίπου μία ώρα μετά τη διακοπή, φαίνεται ο Κομίνης που βγαίνει από μέσα με τη σφυρίχτρα στο στόμα και είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει σφυρίξει για να βγουν οι ομάδες, όπως ισχυρίζεται ο ΠΑΟΚ. Φαίνεται αυτό από το ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ παραμένουν στο χώρο, κανείς δεν βγαίνει έξω και λίγο μετά έρχεται ο Μαουρίτσιο και διαμαρτύρεται εμφανώς προς τον Κομίνη. Εκείνος γυρίζει και κλείνεται και πάλι στα αποδυτήρια του.

Αλλωστε όταν ρωτήθηκε ο Κομίνης γιατί είχε σφυρίξει, είχε πει ενώπιον των παραγόντων και του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ ότι σφύριξε γιατί είχε φωνάξει τον Μηνά Λυσάνδρου να έρθει και να μπει μαζί με τον Μάκη Γκαγκάτση μέσα. Ουδέποτε ο Κομίνης, ούτε μέσα στα αποδυτήρια, ούτε σε καμία έκθεσή του δεν είπε ότι σφύριξε γιατί έστω σκεφτόταν επανέναρξη του ντέρμπι και άλλωστε αν το είχε κάνει θα είχε βγει και στον αγωνιστικό χώρο.

Ούτε κατά διάνοια οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν φαίνεται στο βίντεο να βγαίνουν στο γήπεδο μετά το σφύριγμα, αλλά παραμένουν στο χώρο, οι περισσότεροι με τις φόρμες τους και συνεχίζουν να διαμαρτύρονται όπως και οι παράγοντες του ΠΑΟΚ.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι το ντέρμπι της Τούμπας δεν διεκόπη για ότι έγινε στα αποδυτήρια αλλά για όσα έγιναν στο γήπεδο με το όπλο του Ιβάν Σαββιδη, το ντου και τις απειλές προς τον διαιτητή Κομίνη και τον πάγκο της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X