Στην αποστολή για Λεβαδειακό ο Μάνταλος!

Στην αποστολή για Λεβαδειακό ο Μάνταλος!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν τις διακοπές του Πάσχα, περιλάμβανε ειδήσεις με ξεχωριστή σημασία. Η συμμετοχή του Πέτρου Μάνταλου – αλλά και του Ούρος Τσόσιτς – στο δίτερμα, φανέρωσε πως δεν αργεί η ώρα της επιστροφής. Ειδικά για τον αρχηγό πάντως, που ταλαιπωρήθηκε και πολύ από την ατυχία που τον βρήκε στη Νέα Σμύρνη, όλα φαίνεται πως έχουν δρομολογηθεί.

Ο Μάνταλος συμμετέχει εδώ και καιρό στο πρόγραμμα της ομάδας. Το πόδι του ανταποκρίθηκε πολύ καλά και εάν δεν υπήρχαν οι συμβουλές του ιατρικού επιτελείου, ενδεχομένως θα δήλωνε διαθεσιμότητα νωρίτερα. Το θέμα είναι πως ακόμα και έτσι, ο αρχηγός είναι εδώ. Στο τέλος του μήνα συμπληρώνει έξι μήνες από την επέμβαση που υποβλήθηκε και πλέον θα είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί.

Βέβαια, η επανεμφάνιση του ίσως να προηγηθεί κάποιες μέρες. Αν και δεν υπάρχει πίεση, υπάρχει διάθεση ο Μάνταλος να είναι στην αποστολή για το ματς με τον Λεβαδειακό, την Κυριακή 22 Απριλίου. Να βρεθεί μπροστά στο κοινό της ΑΕΚ, στο τελευταίο φετινό εντός έδρας ματς της ομάδας. Παιχνίδι που η Ενωση αναμένεται να σφραγίσει και τυπικά το πρωτάθλημα και θα το γιορτάσει με τον αρχηγό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X