Ξενάγηση στις εργασίες για την ανέγερση της «Αγιά Σοφιάς»! (VIDEO)

Εικόνες από τις σημερινές εργασίες στο σπίτι της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα έργα στην Νέα Φιλαδέλφεια συνεχίζονται σε φουλ ρυθμούς, τρελαίνοντας τους Ενωσίτες! Μάλιστα, χθες άρχισε να… σηκώνεται η εξέδρα στην παλιά θύρα 21! Η ΑΕΚ δίνει την δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να ξεναγηθούν στα… Ιερά χώματα και να μάθουν ποια θα είναι τα επόμενα βήματα στις εργασίες για το νέο γήπεδο της Ένωσης.

Αναλυτικά:

Mε τη βοήθεια του μηχανικού της Dimand, Μάρκου Ζαφειρίου, και με την κάμερα του www.agiasofia.today μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρώτη ξενάγηση στις μέχρι σήμερα εργασίες στην Αγιά Σοφιά, αλλά και ποια θα είναι τα επόμενα βήματα στους τομείς του εργοταξίου, όπου τα έργα βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο τομέας 4 και η προεργασία για να τοποθετηθεί η πρώτη κερκίδα στο πέταλο της παλιάς Θύρας 21, η προετοιμασία για τον πυλώνα Νο2, τον έναν από τους τέσσερις στους οποίους θα στηριχθεί το στέγαστρο, αλλά και η σκυροδέτηση στο δάπεδο υπογείου στους τομείς 6-7, εκεί που βρισκόταν στο παλιό γήπεδο η Θύρα 19 αλλά και η Θύρα 18!

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το σημείο στο οποίο βρίσκονται οι εργασίες στην πρώτη αυτή ξενάγηση από τοwww.agiasofia.today από το οποίο θα ενημερώνεστε αναλυτικά για την πορεία των έργων και την εικόνα του εργοταξίου!  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X