Ευρωπαϊκός... «τελικός» για την «Βασίλισσα»! (19:30, LIVE Enwsi.gr)

Ευρωπαϊκός... «τελικός» για την «Βασίλισσα»! (19:30, LIVE Enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η μεγάλη ώρα για την «Βασίλισσα» του Ελληνικού μπάσκετ έφτασε! Η ΑΕΚ παίζει τα… ρέστα της, σήμερα στην Τσεχία (19:30, Novasports2) κόντρα στην Νίμπουρκ, στο πλαίσιο των «16» του Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ καλείται να κάνει την υπέρβαση, στην σημερινή αναμέτρηση με τους Τσέχους. Θυμίζουμε ότι οι «κιτρινόμαυροι», στον πρώτο αγώνα, είχαν ηττηθεί με 98-88 και πρέπει να καλύψουν την διαφορά των 10 πόντων, ώστε να βρεθούν στους «8» της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Οριέν Αμιέλ, συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στο Τσεχικό πρωτάθλημα, αγνοώντας την λέξη ήττα. Στο Basketball Champions League, έχει σημειώσει 4 ήττες, εκ των οποίων οι 2 στην έδρα της. Οι Τσέχοι δε θα έχουν στη διάθεσή τους τον Νταρντάν Μπερίσα.

Από την άλλη, η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα, θα πρέπει να έχει καλύτερη αμυντική λειτουργία, από το πρώτο παιχνίδι. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ήδη πάρει τέσσερα Ευρωπαϊκά «διπλά» και έχουν όλα τα φόντα να κλείσουν το… σπίτι των Τσέχων. Στην «κιτρινόμαυρη» αποστολή βρίσκεται ο Βινς Χάντερ   ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στη γάμπα τις προηγούμενες ημέρες. Η συμμετοχή του Αμερικανού ψηλού θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X