Χέρι-χέρι Λιβάγια και Αραούχο στον πίνακα των σκόρερ!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Πανιώνιος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ξετύλιξε το… δώρο του Αστέρα Τρίπολης και ανέβηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +2 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Το σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ κρατάει πλέον την τύχη στα χέρια του, καθώς μετά και την τιμωρία των «ασπρόμαυρων» για τα γεγονότα με τον Ολυμπιακό, θα πάει στην Τούμπα με αέρα… 5 πόντων και θα έχει την ευκαιρία για νέο γύρο θριάμβου στο γήπεδο των Θεσσαλονικιών!

Ο σκόρερ της Ένωσης στο  ματς με τον Πανιώνιο, Μάρκο Λιβάγια, είχε βάλει από την αρχή τους Νεοσμυρνιώτες στα… σχοινιά και τους σφυροκοπούσε ανελέητα! Σέντρα του Γκάλο, κεφαλιά του Κροάτη και το ΟΑΚΑ, πήρε… «φωτιά»! Αυτό ήταν το 8ο γκολ του killer της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, σε 23 αναμετρήσεις. Πλέον, συγκατοικεί με τον Σέρχιο Αραούχο στην κορυφή του «κιτρινόμαυρου» πίνακα των σκόρερ, καθώς ο Αργεντινός έχει σημειώσει και αυτός 8 τέρματα, αλλά σε 19 αναμετρήσεις. 2 γκολ πίσω είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, με 6, ενώ ο Τάσος Μπακασέτας έχει σημειώσει 4 τέρματα.

Θυμίζουμε ότι ο Μανόλο Χιμένεθ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Λιβάγια στα ματς με Παναθηναϊκό (εντός) και Πλατανιά (εκτός) λόγω καρτών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X