Επόμενος στόχος, ο πρώτος… στόχος

Επόμενος στόχος, ο πρώτος… στόχος
Photo Credits: INTIME

Μετά από 16 χρόνια η ΑΕΚ επέστρεψε στους τίτλους. Και το πιο σημαντικό είναι ότι μετά από 14 χρόνια έσπασε το… δίπολο Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στους τίτλους και η ΑΕΚ ξαναμπήκε στην ελίτ.

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και τα πανηγύρια που ακολούθησαν, στη ΑΕΚ τα… βάζουν κάτω για τους επόμενους στόχους. Και ο αμέσως επόμενος στόχος, τυγχάνει να είναι ο πρώτος στόχος της φετινής ΑΕΚ. Διά στόματος Μάκη Αγγελόπουλου ο μεγάλος στόχος φέτος είναι η συμμετοχή στο Final 4 του Basketball Champions League. O δεύτερος ήταν η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και η διεκδίκηση του τροπαίου. Ο τρίτος είναι η μεγάλη προσπάθεια να ξαναμπεί η ΑΕΚ στους τελικούς της Basket League.

Με τη διακοπή του πρωταθλήματος στην Ενωση θα προσπαθήσουν να βάλουν περισσότερο στην ομάδα τα νέα παιδιά που ήρθαν τελευταία. Τον Πάντερ, τον Χάντερ, τον Βασιλόπουλο και τον Καββαδά. Και αγωνιστικά στοχεύει στο πρώτο ματς με την Νίμπουργκ στο ΟΑΚΑ στις 7 Μαρτίου (μία εβδομάδα μετά η ρεβάνς στην Τσεχία), ενώ 3 και 10 Μαρτίου υπάρχουν τα παιχνίδια πρωταθλήματος με Κολοσσό Ρόδου εντός και Κόροιβο Αμαλιάδας εκτός.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X