Ο ηγέτης που θα φέρει την κούπα!

Ο ηγέτης που θα φέρει την κούπα!
Photo Credits: INTIME

Όταν το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ έκανε την υπέρβαση με την απόκτηση του Μάνι Χάρις, οι προσδοκίες ήταν υψηλές. Ο Αμερικανός έκανε πράγματα και θαύματα στην Κίνα και το πλούσιο βιογραφικό του έπειθε πως θα γίνει ηγέτης της Ενωσης. Αρκετές εβδομάδες μετά, με τον Χάρις να έχει προσαρμοστεί απόλυτα και να βρίσκει πλέον τον ρόλο του στην ομάδα, είναι φανερό πως αυτός θα είναι που θα οδηγήσει την ΑΕΚ στην κούπα και τη συνέχεια του Champions League.

Είναι τόσο καθηλωτική η παρουσία του Χάρις, που έκανε τον Ντράγκαν Σάκοτα να εισηγηθεί την απόκτηση του Πάντερ, ανάβοντας κόκκινο στον ΝΒΑερ που θα έκανε τη διαφορά. Ακριβώς επειδή ο Χάρις είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά. Ο Πάντερ έρχεται για να δώσει βοήθειες στην κυκλοφορία, μακρινό σουτ, ακόμα μια απειλή, αλλά ο σούπερ σταρ της ομάδας είναι ο Χάρις.

Κόντρα στην Μπαϊρόιτ, ο Χάρις έκανε πάταγο με 23π-8ρ-6ασ-4κλ. Εντυπωσιακά, νούμερα, αλά συνηθισμένα για τον Αμερικανό. Σε 13 ματς στο πρωτάθλημα, ο Χάρις προχωρά με 11,8 πόντους ανά μέσο όρο, πέντε ριμπάουντ, σχεδόν δύο ασίστ και ένα κλέψιμο ανά παιχνίδι. Από τη στιγμή δε που βρήκε και τον ρόλο του με τον Σάκοτα, ο Χάρις μπορεί να είναι ακόμα πιο ουσιαστικός για το παιχνίδι της ΑΕΚ.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X