Έρχεται φουλ για τελικό ο Πάντερ

Έρχεται φουλ για τελικό ο Πάντερ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ μετά την πρόκριση της στα πλέι οφ του Basketball Champions League, είναι έτοιμη να κάνει και την τέταρτη μεταγραφή, μετά τους Βασιλόπουλο, Χάντερ και Καββαδά. Η Ένωση τα έχει βρει σε όλα με τον Κέβιν Πάντερ και τη Ρόζα Ράντομ και πλέον το μόνο που απομένει είναι να έρθει ο παίκτης στην Αθήνα και να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Ωστόσο, το τελευταίο εμπόδιο για τον Αμερικανό γκαρντ είναι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της τωρινής του ομάδας. Ο Πάντερ αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα την Κυριακή και όχι νωρίτερα, μετά την… ειδική διευκόλυνση που ζήτησε η Ρόζα Ράντομ. Η αντίπαλος της ΑΕΚ στον όμιλο του Champions League ζήτησε από τον παίκτη και την ΑΕΚ να παραμείνει στην Πολωνία τουλάχιστον μέχρι το Σάββατο και ο λόγος είναι ότι παίζουν αγώνα «τελικό» κόντρα την Στζτσετσίν για να μπουν στην τελική οκτάδα στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ δέχτηκε την απόφαση αυτή και πλέον ο Πάντερ θα ταξιδέψει για τον αγώνα της Τρίτης με το Ρέθυμνο, έχοντας κάνει μία προπόνηση και στη συνέχεια θα φορτσάρει ενόψει του μεγάλου τελικού το Σάββατο με τον Ολυμπιακό.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X