Μπακασέτας-Λιβάγια: «Αποδείξαμε πως μπορούμε να κερδίσουμε τη Μίλαν» (VIDEO)

Μπακασέτας-Λιβάγια: «Αποδείξαμε πως μπορούμε να κερδίσουμε τη Μίλαν» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποφασισμένοι να γράψουν ιστορία και να πετύχουν μια τεράστια νίκη είναι άπαντες στην ΑΕΚ. Κάτι που φάνηκε στις δηλώσεις του Τάσου Μπακασέτα και του Μάρκο Λιβάγια στην κάμερα του ΟΠΑΠ, ενόψει της μεγάλης αποψινής αναμέτρησης.

«Μπορούμε να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Το δείξαμε και στον πρώτο αγώνα που δώσαμε εκτός έδρας, όπου πήραμε θετικό αποτέλεσμα», τόνισε ο 24χρονος διεθνής άσος, που χαρακτήρισε κομβικό το παιχνίδι για τη συνέχεια του ομίλου. Παράλληλα, στάθηκε στη μεγάλη απουσία του Πέτρου Μάνταλου και τόνισε ότι στόχος της ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις είναι η νίκη σε κάθε αγώνα.

Από την πλευρά του, ο Μάρκο Λιβάγια ήταν σαφής. «Αντιμετωπίζουμε μια πολύ μεγάλη και δύσκολη ομάδα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να μπορέσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο γίνεται». Αναφερόμενος στον Πέτρο Μάνταλο, επεσήμανε ότι πρέπει να δώσουν όλοι τον καλύτερό τους εαυτό για να καλυφθεί η απουσία του αρχηγού, ενώ για τους στόχους της ΑΕΚ, ο 24χρονος Κροάτης επιθετικός, ανέφερε ότι είναι το πρωτάθλημα, το κύπελλο και η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X