Ζητούμενο η διαχείριση

Ζητούμενο η διαχείριση
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είχε σαν στόχο να επιβάλει τον ρυθμό της και να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της, στη Ρόδο, απέναντι στον Κολοσσό. Αντ’ αυτού, οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη επέβαλαν το παιχνίδι τους, ιδίως στο δεύτερο μέρος και κατόρθωσαν να πάρουν τη νίκη, προσπερνώντας την Ένωση στη βαθμολογία. Η ΑΕΚ δεν είχε σε καλή μέρα τα ατού της, με τις λύσεις εκ των έσω να μην βοηθούν στο να βελτιωθεί η κατάσταση.

Είναι χαρακτηριστικό πως η ΑΕΚ οδηγήθηκε σε παιχνίδι με rotation 8 και… κάτι παικτών. Κι αυτό γιατί οι Δημήτρης Μωραϊτης και Γιώργος Τσαλμπούρης δεν αγωνίστηκαν δευτερόλεπτο, για ένα ακόμα παιχνίδι. Παράλληλα, ο Μπάντζα Σι, για τον οποίο ενημερωθήκατε από το enwsi.gr πως η θέση του στην ομάδα μόνο… σίγουρη δεν θεωρείται, αγωνίστηκε μόλις για 39 δευτερόλεπτα, ενώ και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έπαιξε για 8’05” κόντρα στον Κολοσσό.

Την ίδια στιγμή, ο Κέλσεϊ Μπάρλοου έπαιξε και στα 40 λεπτά του αγώνα, κάτι πρωτοφανές για τα δεδομένα του σύγχρονου μπάσκετ, ενώ ο αμέσως επόμενος σε χρόνο συμμετοχής, ήταν ο Μάικ Γκριν, που αγωνίστηκε για 30’06”. Η κατάσταση αυτή ήρθε να… ροκανίσει αρκετά το rotation της ομάδας, με τον Παπαχατζή να βασίζεται -επί της ουσίας- σε 8 παίκτες για να αλλάξουν την κατάσταση. Κάτι που -εκ του αποτελέσματος- δεν έφερε αποτέλεσμα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X