Όλα ανοικτά, όλα (τα σχήματα) στο... τραπέζι

Κίελτσε, 14η ημέρα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το αυριανό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, είναι για την ΑΕΚ κομβικό έτσι κι αλλιώς. Επίσης είναι και περίπλοκο αγωνιστικά. Γι αυτό και ο Μανόλο Χιμένεθ δείχνει να το ψάχνει πολύ, μέχρι να κάνει τις επιλογές του κυρίως για το σχήμα, αλλά και για τα πρόσωπα της ενδεκάδας. Και μάλιστα φαίνεται, πως ο Ισπανός τεχνικός θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις, λίγες ώρες πριν από την σέντρα του ματς. Άλλωστε στη σημερινή τελευταία προπόνηση, ο Χιμένεθ δοκίμασε δυο διαφορετικά σχήματα. Κάτι που σημαίνει πως τα έχει και τα δυο στο μυαλό του.

Ο Ισπανός τεχνικός αρχικά δοκίμασε το κλασικό 4-4-1-1. Αυτό το οποίο έχει επιλέξει ο Χιμένεθ και σ’ όλα τα τελευταία ματς πρωταθλήματος. Με τον Αραούχο και τον Λιβάγια μαζί στην επίθεση και τον Λάζαρο με τον Μάνταλο στα δυο άκρα. Και αυτό φάνηκε να το δουλεύει και περισσότερο στη σημερινή προπόνηση. Όμως ο Χιμένεθ “τέσταρε” και σχήμα με τριάδα στο κέντρο της άμυνας, δηλαδή 3-5-2 και με τον Αραούχο μαζί με τον Λιβάγια στην επίθεση. Κάτι που σημαίνει πως και αυτό το σύστημα είναι στο… τραπέζι. Και οριστικές αποφάσεις ο Ισπανός τεχνικός, θα πάρει την τελευταία στιγμή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X