Λόπες: «Η αλήθεια είναι ότι είμαστε κουρασμένοι, όχι αρκετά φρέσκοι»

ΑΕΚ – Ατρόμητος 0-1 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θα πρέπει να βρει στους επόμενους αγώνες τους τρεις βαθμούς που έχασε με την ήττα από τον Ατρόμητο (0-1), σύμφωνα με την άποψη του Έλντερ Λόπες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 28χρονου Πορτογάλου αριστερού οπισθοφύλακα της Ένωσης στην κάμερα της Nova:

«Σήμερα η ομάδα μας είχε πάρα πολλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να βάλει γκολ. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Είναι αλήθεια ότι μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν έχουμε νικήσει, ωστόσο αυτές οι καταστάσεις συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Είμαστε θυμωμένοι και πεισμωμένοι, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τους τρεις πόντους που χάσαμε απόψε στα επόμενα παιχνίδια.
Δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ, το δοκάρι του Μάνταλου μας έριξε πολύ το ηθικό. Είμαστε λυπημένοι, θα κάτσουμε να μελετήσουμε τα λάθη μας ώστε να βελτιωθούμε στους επόμενους αγώνες και να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε κουρασμένοι και όχι αρκετά φρέσκοι, όμως αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και δεν ήταν ο βασικός λόγος που χάσαμε απόψε. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να ψάξουμε βαθμούς στους επόμενους αγώνες. Η τελευταία πάσα προς την επίθεση ήταν καθοριστική και ο λόγος που δεν μπορέσαμε να νικήσουμε σε αυτό το παιχνίδι».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X