Κλάιν: «Η ΑΕΚ παίζει εξαιρετικά, αλλά μπορούμε να κάνουμε τη ζημιά»

Κλάιν: «Η ΑΕΚ παίζει εξαιρετικά, αλλά μπορούμε να κάνουμε τη ζημιά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατά την αναχώρηση της Αούστρια για την Αθήνα δηλώσεις στα ΜΜΕ έκαναν ο δεξιός μπακ, Κλάιν και ο προπονητής, Φινκ. Αμφότεροι, στάθηκαν στην ποιότητα της Ένωσης, ωστόσο, είναι αισιόδοξοι για το ματς του ΟΑΚΑ.

«Αμυντικά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όπως με την Σάλτσμπουργκ (0-0). Η ΑΕΚ παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να κάνουμε τη ζημιά. Πάμε στο παιχνίδι για τη νίκη και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Για εμάς είναι σημαντικό να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα όπως με την Σάλτσμπουργκ. Πιστεύω ότι είναι εφικτό», είπε αρχικά ο 30χρονος άσος της Αούστρια.

«Η ΑΕΚ προέρχεται από μία καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό. Αλλά εμείς έχουμε αυτοπεποίθηση και προερχόμαστε από επτά αήττητα παιχνίδια (σ.σ. δεν συμπεριλαμβάνει το ματς με τη Μίλαν). Είναι δύσκολο, αλλά είναι σημαντικό να συγκεντρώσουμε πόντους για να ανέβουμε βαθμολογικά», συμπλήρωσε ο προπονητής των Αυστριακών, Φινκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X