Ο Έρλι και το περιστατικό που άλλαξε τη ζωή του

Σενάρια για Κλεάντονι Έρλι στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν για κάτι έγινε διάσημος στις ΗΠΑ ο Κλιάντονι Έρλι, αυτό δεν ήταν κάποια μεγάλη εμφάνισή του. Αλλά ένα περιστατικό, το οποίο λίγο έλειψε να του αλλάξει μια για πάντα τη ζωή.

Στις 30 Δεκεμβρίου του 2015 ο Έρλι, παίκτης των Westchester Knicks την περίοδο εκείνη, απολάμβανε τις γιορτινές μέρες με την κοπέλα του, στο Κουίνς. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ωστόσο, έγινε πρωταγωνιστής μιας πολύ άσχημης ιστορίας. Κι αυτό γιατί έξι άνδρες τον περικύκλωσαν και τον λήστεψαν, κατά την έξοδό του από strip club της περιοχής, μαζί με την κοπέλα του. Σαν να μην έφτανε αυτό, τον πυροβόλησαν στο γόνατο και τον άφησαν αιμόφηρτο στο έδαφος.

Λίγες ώρες αργότερα διεκομίσθη σε νοσοκομείο της περιοχής, με την επέμβαση να κρατά αρκετές ώρες. Τελικά, η θέληση και η πίστη του τον βοήθησαν ώστε να είναι επιτυχημένη η επέμβαση και να επιστρέψει τους επόμενους μήνες στα παρκέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X