Μπακάκης: "Όλοι την θέλουμε πολύ αυτή την πρόκριση" (VIDEO)

Μπακάκης: "Όλοι την θέλουμε πολύ αυτή την πρόκριση" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιχάλης Μπακάκης, όπως και πολλοί συμπαίκτες του, έχουν διανύσει μια πολύ μεγάλη διαδρομή, για να φτάσουν αύριο να διεκδικούν πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Φορούν βλέπετε τα κιτρινόμαυρα, από την περιπέτεια της Β’ εθνικής. Και προφανώς η υπόσχεση του Μπακάκη, πως όλοι θα δώσουν τα πάντα γι αυτή την πρόκριση, έχει την σημασία της.

«Θα είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε την πρόκριση γιατί έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο. Υπάρχουν πολλά μάτια, ανεβαίνει το πρεστίζ της ομάδας. Όλοι θέλουν να παίζουν Ευρώπη. Και για την ομάδα και για εμάς, είναι πολύ σημαντικό και θα κάνουμε τα πάντα για να μπούμε στους ομίλους».

  • Για τον κόσμο;

«Όταν υπάρχει κόσμος, αυτό που θέλουν να δουν είναι γκολ. Εμείς οι παίκτες πρέπει να δουλέψουμε με στρατηγική. Να κρατήσουμε το μηδέν. Ο κόσμος να δείξει υπομονή και να καταλάβει την διαδικασία του ματς».

  • Πως το περιμένεις το αυριανό ματς;

«Με εξιτάρει αυτό το ματς και όταν παίζεις με κάποιους αντίπαλους σε καλό επίπεδο και έχουν ποιότητα, είναι σαν να τεστάρεις τις δυνατότητες σου. Για όλους είναι μια πρόκληση. Δείξαμε καλή εικόνα μέσα στο Μπριζ και αύριο θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση. Είναι κάτι ιδιαίτερο για όλους. Παίξαμε στη Β’ εθνική και ήταν δύσκολη κατάσταση. Αλλά και για τα υπόλοιπα παιδιά είναι μια πρόκληση. Όλοι το βλέπουμε το ίδιο, το θέλουμε πολύ και θα δώσουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X