«Πόρτα» στην Τουλούζ για τον Γιόχανσον

«Πόρτα» στην Τουλούζ για τον Γιόχανσον
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χθες το μεσημέρι το enwsi.gr σας είχε ενημερώσει για την αλλαγή στάσης της ΑΕΚ στο θέμα του Γιάκομπ Γιόχανσον. Ηταν ξεκάθαρο, πως η Ενωση θα καλέσει την πλευρά του παίκτη για να συζητήσουν σοβαρά και αποφασιστικά για την ανανέωση της συνεργασίας. Και αυτό αποδείχθηκε στην πράξη, καθώς – όπως επιβεβαιώνεται επίσημα πλέον και από την ΠΑΕ – υπήρξε αρνητική απάντηση στην τελική πρόταση της Τουλούζ για τον Σουηδό μέσο.

Κατά πληροφορίες, η πρόταση των Γάλλων δεν έφτανε τα 3 εκατ. ευρώ, όπως ανέφερε σήμερα η έγκυρη «L’ Equipe». Βέβαια, ακόμα και εάν έφτανε σε αυτό το ποσό, θα απείχε σημαντικά από το ποσό που αξιώνει η ΑΕΚ για να παραχωρήσει ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά της στοιχεία, εν ενεργεία διεθνή με την Εθνική Σουηδίας και με προοπτική συμμετοχής στα τελικά του Μουντιάλ.

Η πρόταση της Τουλούζ ανέφερε πως είναι η τελική προς την ΑΕΚ, αν και στις μεταγραφές ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ. Η ΑΕΚ δεν μπαίνει ούτε κατά διάνοια στη λογική που φαίνεται πως υπάρχει στους μάνατζερ του Γιόχανσον, να αρκεστεί σε όσα μπορεί να πάρει τώρα, ειδάλλως θα χάσει ελεύθερο του χρόνου τον παίκτη. Αντίθετα, το μήνυμα που έχει σταλεί είναι να έρθει στην Αθήνα να συζητήσουν για ανανέωση συμβολαίου και ΜΟΝΟ αυτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X