Θετική η παράδοση της Μπριζ κόντρα σε ελληνικές ομάδες

Θετική η παράδοση της Μπριζ κόντρα σε ελληνικές ομάδες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θα βρει για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα την Μπριζ, ωστόσο οι Βέλγοι έχουν επισκεφτεί αρκετές φορές την Ελλάδα στο παρελθόν, καθώς έχουν κληρωθεί πέντε φορές με ελληνική ομάδα.

Συγκεκριμένα, η πρώτη φορά ήταν τη σεζόν 1977-78, όταν αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο Πρωταθλητριών (νυν Champions League), παίρνοντας την πρόκριση με συνολικό σκορ 2-1 (1-0, 0-2).

Οι Βέλγοι έχουν κοντραριστεί τέσσερις φορές σε διπλά παιχνίδια με τους “πρασίνους”, μετρώντας δύο ήττες, τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Τελευταία φορά ήταν τη σεζόν 2015-16 για τα προκριματικά του Champions League, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί με 2-1 στη Λεωφόρο και να χάνει με 3-0 στο Βέλγιο.

Η έτερη ομάδα που αγωνίστηκε με την Μπριζ ήταν ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 2010-11 για τους ομίλους του Europa League, με τα δύο παιχνίδια να λήγουν ισόπαλα στο 1-1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X