Οι αντίπαλοι της ΑΕΚ στον δρόμο προς τους ομίλους του Europa League! (ΦΩΤΟ)

Αρχισες πάλι ΑΕΚ να θυμίζεις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανήκει ήδη στο παρελθόν για την ΑΕΚ, καθώς ο δρόμος της Ευρώπης, δεν τελείωσε στη Ρωσία για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ. Η ΑΕΚ έχει μπροστά της τον πολύ μεγάλο και εξ αρχής αντικειμενικό στόχο, της συμμετοχής στους ομίλους του Europa League. Της επιστροφής σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από το 2011, που είναι μεγάλη υπόθεση. Σήμερα το μεσημέρι λοιπόν, στις 14:00, η ΑΕΚ θα μάθει τον αντίπαλό της, στα Play Offs πλέον του Europa League.
Έπειτα και από τα παιχνίδια που έγιναν νωρίτερα, το τοπίο όσον αφορά στους υποψήφιους αντιπάλους της ΑΕΚ, για τα Play Offs του Europa League, ξεκαθαρίστηκε! Με την ΑΕΚ, που μπαίνει στην κλήρωση στο γκρουπ των αδυνάτων, να βρίσκει στον δρόμο της μία εκ των: Ζενίτ, Ντιναμό Κιέβου, Άγιαξ, Μπιλμπάο, Φενέρμπαχτσε, Μίλαν, Βικτόρια Πλζέν, Σάλτσμπουργκ, Μπρίζ, Λουντογκόρετς, Κράσνονταρ, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Έβερτον, Λέγκια Βαρσοβίας, Μαρσέιγ, Ντιναμό Ζάγκρεπ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Αούστρια Βιέννης, Μίντιλαντ, Παρτιζάν και Μπράγκα.

Λίγο μετά τις 10.00 το πρωί, θα γίνει ο διαχωρισμός των ομάδων σε υπογκρούπ και η ΑΕΚ θα μάθει τους πέντε πιθανούς αντιπάλους.

Οι αντίπαλοι της ΑΕΚ στον δρόμο προς τους ομίλους του Europa League! (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X