To «ναυάγιο» με Ράνγκνικ φέρνει στο προσκήνιο τον Τεν Χαγκ για την Μπάγερν!

To «ναυάγιο» με Ράνγκνικ φέρνει στο προσκήνιο τον Τεν Χαγκ για την Μπάγερν!
Photo Credits: INTIME

Η αρνητική απάντηση που έλαβε η διοίκηση της Μπάγερν από τον Ραλφ Ράνγκνικ φέρνει εξελίξεις στους Βαυαρούς, που στοχεύουν στην περίπτωση του Έρικ Τεν Χαγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολλανδός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει συμβόλαιο με τους «Κόκκινους Διάβολους» για ακόμη μια σεζόν, ωστόσο η διοίκηση της αγγλικής ομάδας θα ήταν πρόθυμη να διαπραγματευτεί την λύση της συνεργασίας της με τον Τεν Χαγκ, μετά από μια απογοητευτική σεζόν.

Έτσι, στο παιχνίδι μπαίνει η Μπάγερν, που βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή, αφού ο Τόμας Τούχελ θα αποχωρήσει από τον πάγκο των Βαυαρών το καλοκαίρι, με τους ιθύνοντες της ομάδας από το Μόναχο, να έχουν πλέον ψηλά στην λίστα τους το όνομα του Έρικ Τεν Χαγκ.

Πλέον, οι Βαυαροί θα ξεκινήσουν επαφές τόσο με την Γιουνάιτεντ όσο και με τον Τεν Χαγκ, ενώ ως εναλλακτική λύση παρουσιάζεται ο προπονητής της Μπενφίκα, Ρότζερ Σμιντ, που βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τους «αετούς» της Λισαβόνας και ψάχνεται για την επιστροφή του στη Γερμανία.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X