Ιούλιος… άδειας, Ιούλιος «Αγιάς Σοφιάς»

Ιούλιος… άδειας, Ιούλιος «Αγιάς Σοφιάς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στην χθεσινή ΓΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρη. Όσο και τα λόγια του. Ο ίδιος και μαζί του εκατομμύρια οπαδοί της ΑΕΚ, μετρούν αντίστροφα για την άδεια κατασκευής του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο «Τίγρης» δεσμεύτηκε ότι μετά την άδεια δεν θα υπάρξει, δεν θα προκύψει, δεν θα εμποδίσει κανένα άλλο πρόβλημα το να τελειώσει το νέο γήπεδο μέσα σε ορίζοντα δύο ετών. Δηλαδή, το 2019 να βρει την ΑΕΚ στο «σπίτι» της.

Πλέον, στην ΑΕΚ έχοντας αφήσει όλα τα… δύσκολα, όλα τα… εμπόδια στο παρελθόν, κοιτούν μπροστά. Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος ξέρει καλά ότι μέσα στον Ιούλιο θα χρειαστεί να κληθεί για να δώσει εντολές να μπουν συνεργεία για τα πρώτα έργα μέσα στο οικόπεδο που ανήκει στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ και παραχωρήθηκε για να γίνει γήπεδο μετά από 14 χρόνια στην εταιρία «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924».

«Έχουμε κάνει διαγωνισμό, έχουμε πάρει προσφορές και είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσει το έργο» είπε ο Project Manager της «Αγιάς Σοφιάς» για το ποιος θα αναλάβει το έργο, ενώ για την υπογειοποίηση της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και ένα μέρος της Φωκών σχολίασε «Το έργο της υπογειοποίησης έχει πάρει το δρόμο του και βρίσκεται στην διαδικασία έγκρισης. Όταν τελειώσει η ΑΕΚ θα δωρίσει την οριστική μελέτη στην περιφέρεια και το έργο θα έχει τελειώσει πριν τελειώσει το γήπεδο. Αυτό θα μπει στις διαδικασίες δημοσίου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X