Στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ το συνολικό κόστος της μεταγραφής του Λιβάγια

Στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ το συνολικό κόστος της μεταγραφής του Λιβάγια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την υπέρβαση, για τα ελληνικά και οικονομικά δεδομένα της εποχής, πραγματοποίησε η ΑΕΚ με την μεταγραφή του Μάρκου Λιβάγια. Το συνολικό ποσό της προσθήκης του 24χρονου μπορεί να φτάσει συνολικά το 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Αρκεί σε όλα αυτά συνυπολογίσει κανείς το συμβόλαιο του παίκτη (750.000), το ποσό που θα δώσει ο «Δικέφαλος» στη Λας Πάλμας για τον δανεισμό του (200.000), την εφορία και τα μπόνους.

Όπως αναφέραμε και όπως έχει γίνει γνωστό, η ΑΕΚ απέκτησε με τη μορφή δανεισμού τον Βαλκάνιο φορ. Αν θελήσει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς την επόμενη σεζόν θα δώσει άλλα 1.8 εκατ. ευρώ στη Λας Πάλμας. Επίσης, συζητήσεις και συμφωνία έχει υπάρξει από τώρα με τον παίκτη για μελλοντική συνεργασία. Αν καταβάλλει την οψιόν τότε αυτόματα θα έχει συμβόλαιο μαζί του για τρία επιπλέον χρόνια, δηλαδή έως το 2021.Αξίζει να σημειώσουμε πως η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με τον Λιβάγια για τη ρήτρα που θα υπάρχει στο συμβόλαιό του κι αυτή ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X