Επίσημα ο Φαν Λιρ στον Άγιαξ που χάνει και Ντόλμπεργκ

Επίσημα ο Φαν Λιρ στον Άγιαξ που χάνει και Ντόλμπεργκ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον Άγιαξ ανήκει και επίσημα από χθες ο Μπέντζαμιν Φαν Λιρ. Ο «Αίαντας», ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου Ολλανδού τερματοφύλακα από την Ρόντα έναντι 700 χιλιάδων ευρώ, με τον ίδιο, να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Φαν Λιρ, είναι ο αντικαταστάτης του Ντίντερικ Μπουρ, που μεταγράφηκε στην Τσβόλε και αναμένεται να είναι η δεύτερη επιλογή την ερχόμενη σεζόν, πίσω από τον Αντρέ Ονάνα.

Την ίδια στιγμή, ο Άγιαξ, μετά την αποχώρηση του Κλάασεν για την Έβερτον, μπορεί να χάσει ένα ακόμα βασικότατο στέλεχος του. Ο λόγος για τον Κάσπερ Ντόλμπεργκ (φωτό) καθώς όπως τόνισε ο ατζέντης του, Γενς Στέφενσεν, θα είναι πολύ δύσκολο να απορρίψει αν έρθει προσφορά από τις Λίβερπουλ και Ρόμα, οι οποίες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του. «Η Serie A, είναι ένα σπουδαίο πρωτάθλημα, όπως και η Premier League. Αν η Ρόμα ή η Λίβερπουλ, κάνει επίσημη προσφορά στον Άγιαξ για την απόκτηση του Ντόλμπεργκ, δεν σας κρύβω πως θα είναι πολύ δύσκολο να μην την αποδεχθούμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Στέφενσεν στο «RomaNews». Ο 19χρονος Δανός επιθετικός, ήταν από τους «ακρογωνιαίους λίθους» στην πορεία του «Αίαντα» μέχρι τον τελικό του Europa League, πετυχαίνοντας 23 συνολικά γκολ σε 48 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία οι «τζιαλορόσι», θα κάνουν επίσημη προσφορά για την απόκτηση του, ύψους είκοσι εκατομμυρίων ευρώ.

Πηγή: ΩΡΑ των σπορ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X