Πότε προβλέπεται επανάληψη ενός αγώνα -Τι ισχύει για τον τελικό του Βόλου

Πότε προβλέπεται επανάληψη ενός αγώνα -Τι ισχύει για τον τελικό του Βόλου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος αντί να ζητήσει επίσημα μέσω του συλλόγου που εργάζεται και της ανακοίνωσης που βγήκε χθες, συνέστησε… στην ΑΕΚ να ζητήσει επανάληψη του τελικού Κυπέλλου, αν θεωρεί πως υπήρξε δόλος και χειραγώγηση των διαιτητών, προκειμένου ο “Δικέφαλος του Βορρά” να πάρει το τρόπαιο. Λες και τα 2,5 μέτρα οφσάιντ του Πέδρο Ενρίκε στο 81′ για το 2-1, δεν ήταν… κλοπή.

Βέβαια, ως επικοινωνιακό τρικ και τίποτα περισσότερο, εκλαμβάνουν στην ΠΑΕ ΑΕΚ την τοποθέτηση του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας του Ιβάν Σαββίδη που πήρε αυτό που… του άνηκε, όπως είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό.

Στην Ένωση θεωρούν πως είναι ανάξιο να ασχοληθούν μ’ ένα ποστάρισμα που έχει γίνει στο Facebook από υπάλληλο του συλλόγου της ομάδας της Θεσσαλονίκης, την στιγμή που υπάρχει ήδη επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία δεν έχει την παραμικρή αναφορά σε ζήτημα επανάληψης.

Μάλιστα από την ΑΕΚ υπενθύμιζαν πως είχε γίνει μια σχετική πρόταση κατά το παρελθόν από την Ένωση για ένα ματς με τον Άρη και είχε απορριφθεί.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Goal”, στο άρθρο 5 του πειθαρχικού κώδικα σε συνδυασμό με τις διατάξεις των άρθρων 13 και 19 προβλέπεται η επανάληψη του αγώνα ως ποινή. Το άρθρο 19 αναφέρει για: “διαστρέβλωση ή αλλοίωση των συνθηκών διεξαγωγής ή του αποτελέσματος ενός αγώνα κατά τρόπο ασύμβατο με την αθλητική δεοντολογία και νομοθεσία”.

Ως απλή πρόταση των δύο ομάδων στην ΕΠΟ για επανάληψη του τελικού, δεν υπάρχει στους κανονισμούς. Αρα αυτό που… συμβούλεψε ο κ.Κυριάκος είναι ανεδαφικό και αποτέλεσε επικοινωνιακό τρικ του ΠΑΟΚ για να κατευνάσει τα πνεύματα για την σφαγή της ΑΕΚ στο Βόλο. Από… ουσία μηδέν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X