Πιάνει "φωτιά" ο Πατίτο

Πιάνει "φωτιά" ο Πατίτο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την τεχνική κατάρτιση να “μιλήσει” στην μπάλα την έχει. Να της μιλήσει και να την… στείλει εκεί που θέλει. Αυτό που του έλλειψε από την αρχή της σεζόν ήταν η συνέπεια στην καλή απόδοση ή ακόμα και στο σκοράρισμα. Όμως ο Πατίτο έδειξε στα Γιάννενα πως έχει αρχίσει να τα βρίσκει και τα δυο, στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πέτυχε ένα γκολ πραγματική ζωγραφιά στους Ζωσιμάδες. Και έδωσε τον βαθμό στην ΑΕΚ. Όπως είχε σκοράρει και στο γήπεδο Καραϊσκάκη στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό και είχε δώσει την νίκη γεμάτη χρυσάφι στην Ένωση. Ο Πατίτο μέσα σε δυο εβδομάδες, έχει πετύχει όσα γκολ είχε ολόκληρη τη σεζόν.

Κάτι που δείχνει πως ο Αργεντινός πήρε… φωτιά, στο πιο κατάλληλο σημείο της σεζόν. Τώρα που έρχεται ο τελικός του κυπέλλου και τα ματς για τα πλέι οφ. Άλλωστε ο Χιμένεθ έχει δείξει πως έτσι κι αλλιώς πιστεύει πολύ στις δυνατότητες και το ταλέντο του Πατίτο. Γι αυτό εξάλλου τον είχε βασικό σ’ όλα τα κρίσιμα ματς. Και προφανώς είναι πολύ σημαντικό για τον Ισπανό τεχνικό, να βλέπει τον Ροντρίγκες να σκοράρει, έξι μέρες πριν τον τελικό με τον ΠΑΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X