Τσιγκρίνσκι: «Δεν είμαστε χειρότεροι από τον Ολυμπιακό-Δεν τελείωσε τίποτα»

Τσιγκρίνσκι: «Δεν είμαστε χειρότεροι από τον Ολυμπιακό-Δεν τελείωσε τίποτα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η παρουσία του στο κέντρο της άμυνας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν καταλυτική. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έκανε σπουδαίο 90λεπτο στο Καραϊσκάκη και ήταν ο άνθρωπος που καθοδηγούσε την ομάδα από τα μετόπισθεν.

Ο έμπειρος Ουκρανός κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ μίλησε στην «Live Sport» για τη νίκη στο Καραϊσκάκη, λέγοντας αρχικά: «Ήταν σημαντική νίκη. Έπρεπε να έχουμε σαφή εικόνα του τι έπρεπε να κάνουμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν λίγο μπερδεμένοι… Στο δεύτερο τους πιέσαμε πολύ και ήμασταν επιθετικοί στο παιχνίδι μας. Έτσι έπρεπε να έχουμε παίξει από την αρχή. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Πρώτα απ΄ όλα δείξαμε ότι δεν είμαστε χειρότεροι από τον Ολυμπιακό. Το να κερδίζεις εδώ μέσα δείχνει πολλά. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη κερδίσει το πρωτάθλημα, αλλά εμείς ήρθαμε εδώ και κερδίσαμε. Δεν θα πρέπει όμως να το αντιμετωπίσουμε ξεχωριστά, αλλά ως το πρώτο μέρος δύο αγώνων που θα γίνουν για το Κύπελλο. Η νίκη αυτή είναι στο δρόμο για τον τελικό».

Για τις διαφορές από τον αγώνα πρωταθλήματος στο Καραϊσκάκη: «Πολλές οι διαφορές. Δεν συγκρίνονται τα δύο παιχνίδια. Δεν θέλω να δείξω ασέβεια για τον πρώην προπονητή ή την ομάδα. Εμείς το χάσαμε εκείνο το παιχνίδι, εγώ το έχασα, δεν είναι δίκαιο να αναφερθούμε σε εκείνο το ματς. Κάναμε πολλά λάθη τότε, εγώ έκανα πολλά λάθη. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε προχωρήσει από τότε πολύ, έχουμε κάνει βήματα μπροστά. Όχι σε όλα, αλλά κάνουμε βήματα μπροστά και αυτό είναι το σημαντικό»

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X